2016. január 20., szerda

Londonban mutatkozott be a CUKOVY férfi kollekciója


 Mindig öröm számomra, ha magyar divatmárkák sikeréről adhatok hírt nektek - éljen a CUKOVY! :)

Londonban mutatkozott be a CUKOVY férfi kollekciója

A CUKOVY 2014-ben alapított új innovatív divatmárka, melyre nagy hatást gyakorol a kortárs művészet, a design és a tárgykultúra világa.  Tervezéseik fő mozgatórugója a kísérletezés, valamint az újításokra való törekvés. A CUKOVY kollekcióit a hanyag elegancia, az izgalmas kontrasztok, a bátor anyaghasználat, a letisztult formavilág, a határozott vonalvezetés, a vagányság és a karakteres összhatás jellemzi.

A CUKOVY márka azokat a modern nőket és férfiakat szólítja meg, akik fogékonyak az új iránt, mernek kitűnni, a divatnak előfutárai, és nem követői szeretnének lenni.

A márka alapítói Tálosi Lívia és Csukovics Brigitta. Darabjaik kettejük közös látomásait keltik életre, melyeknek titka a minőség és a részletek összhangja.

A brand 2016 tavasz/nyári kollekcióját a Marie Claire Fashion Days meghívottjaként mutatta be.
 

2016 ösz/tél férfi ’ANDROGYNY’

A CUKOVY 2016 ősz/téli kollekcióját Hanna Höch német dadaista művész munkássága inspirálta, aki a nemek közötti éles határok elmosódását, az androgün személyiséget jelenítette meg fotókollázsaiban.

Csukovics Brigitta vezető tervező által megálmodott első férfi kapszulakollekciót a brand 2016 január 11-én a londoni férfi divathét alatt mutatta be a nemzetközi divatsajtó és szakma képviselőinek egy nagy sikerű divatprezentáció keretében.

Az ókori görög mitológia szerint az androgünök olyan kétnemű lények voltak, akik magukban hordozták mind a férfiak, mind a nők lelki, szellemi és fizikai tulajdonságait.  Zeusz félelmében, hogy megelőzze a lények hatalomra kerülését, kettéválasztotta őket, így ők férfivá és nővé estek szét. Lényük, lelkük szétszóródott a világban és azóta is másik felüket keresik, hogy ismét egésszé válhassanak.

A CUKOVY 2016-os ősz/téli kollekciója oversize kabátokat, férfi és női zakókat, valamint több unisex darabot is bemutat. Az exkluzív és merész kreációk a legmagasabb minőségű lézervágott bőrből, kötött gyapjúból, mohairből és cuproból készülnek, színeikben a gyönyörű homogén pasztellszínek, a sárga, a piros és a bordó élénkebb árnyalatai dominálnak.





Fotókredit: Botond Bartha 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése