2016. március 13., vasárnap

Luxusutazásra vágysz? Most rendkívüli kedvezmények várnak az Air France KLM-nél

Szívesen elutaznál valami jó kis egzotikus szigetre, vagy befizetnél egy luxusútra, de úgy gondolod, hogy már a repülőjegy is több százezer forintba kerül? Nos, nem feltétlenül: az Air France és a KLM légitársaságok akcióinak köszönhetően most egy-egy messzi-messzi úticél (nem galaxis ;)) elérhetőbb lehet, mint gondolnád. Mutatom a sajtóanyagot. :)

Rendkívüli kedvezmények az Air France KLM-nél

Az Early Bird promóciónak köszönhetően most három héten keresztül számos desztináció érhető el olcsóbban.

2016. április 4-ig az Air France és a KLM légitársaságok repülőjegyei kiemelt kedvezménnyel vásárolhatóak meg azokra a járatokra, amelyek vagy 2016 június 30. előtt vagy 2016. augusztus 21 és december 15. között indulnak. Érdemes élni a lehetőséggel, hiszen az Early Bird kedvezménnyel a világ számos egzotikus, lenyűgöző úticéljára most kivételes áron foglalhatóak a repülőjegyek.

Az utasok élvezhetik tengerpartok melegét a hűvösebb hónapok alatt is, vagy ellátogathatnak híres múzeumokba, színházakba, fesztiválokra – legyenek azok akár Dél- Amerikában, Ázsiában, Afrikában, vagy az Amerikai Egyesült Államokban. Az Early Bird promóció legkedvezőbb ajánlatai New York, Bangkok, és a gyönyörű Guadelupe. A lista még számos különleges desztinációt tartalmaz, amelyek bármelyikére most három héten keresztül rendkívül kedvezményes áron foglalhatnak jegyet az utasok.



A hatalmas Buddha szobrokról, az extravagáns felhőkarcolókról, nyüzsgő utcai piacokról híres thai fővárosba, Bangkokba most 139 900 Ft-ért lehet jegyet foglalni.


Karibi napsütés, fehér homokos strandok, türkizkék tenger, és egy európai életmód. Guadeloupe két szigete lenyűgöző természeti és kulturális látnivalókat kínál. Pointe-a-Pitre célállomásra a promóció időtartama alatt 155 900 Ft-tól érhetők el a jegyek.



New York a felhőkarcolókon és a Wall Street-en kívül a krémsajtos bagelek, a papírpoharas kávék és a varázslatos Boadway előadásokról híres. Az izgalmas, nyüzsgő Nagy Alma sosem okoz csalódást. New York-ba a kiemelt időszakban már 136 900 Ft-tól foglalhatók a repülőjegyek.



Forrás: ACG.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése