2017. július 14., péntek

A fesztiválok 9 arca - a Reebok összeállításában te is magadra ismerhetsz

Elindult a fesztiválszezon és ezzel együtt mindenki igyekszik elővenni a legegyedibb és legmenőbb fesztiválarcát. A hazai fesztiválok széleskörű repertoárjában szinte mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő zene- és bulistílust, így szinte mindenkit megtalálunk valamelyik nyári eseményen. Persze azért senki sem annyira egyedi, hogy ne lehetne beskatulyázni egy-egy típusba. De hogy milyenek is az igazi fesztiválarcok? A Reebok készített egy nem mindennapi összeállítást a hazai szcénáról, a hardcore „bezzeg én már az első Szigeten is ott voltam” punkoktól egészen a virágkoszorús „én csak Rihannára jöttem” csajokig.

Mutatjuk a fesztiválszezon 9 legtipikusabb arcát:

’Aki azonnal beleveti magát a buliba’
Nem is fejest, hanem rögtön bombát ugrik a medencébe és a hullámok közé csap. Rá mindig lehet számítani, ha bulizásról van szó, sőt tipikusan az az arc, akinek az egész fesztivál a vad veretésről és szórakozásról szól.  



’Az elvarázsolt’
Akit már az feltölt és boldoggá tesz, hogy kint lehet a szabad levegőn. Az igazi táncos, felszabadult arc, egyedi, kézzel készített virágkoszorúval a fején.



’A tomboló’
Aki nem képes elhagyni a szállását vagy sátrát különböző világító pálcái, karkötői, fejdíszei és neon festékbombái nélkül. Teljes mértékben elkötelezett a megállás nélkli tombolás mellett.


’A bennfentes’
Rögös út vezet az áhított, vágyott backstage élményig – de semmi sem lehetetlen. Az igazi nagy fesztiválarcok tudják, hogyan kerüljenek be a tutiba, még akkor is ha nem a bandával vannak. Mindenesetre megéri a közelükben maradni, még a végén néhány celebbel is összefuthatunk.


’A tapasztalt fanatikus’
Csuklója tele karszalagokkal, több éves fesztiválmúltra tekint vissza és ezt büszkén vállalja. Nem az első és nem is utolsó fesztiválja a jelenlegi. Fejkendői készlete kifogyhatatlan, és addig bulizik míg a nap fel nem kel.


’A partszakaszról figyelő’
Nem az elsők között veti bele magát a mélyvízbe, kissé óvatosnak is mondható fesztivál-járó, aki szereti először inkább megfigyelni, pontosan mi is zajlik körülötte. Vegyél neki egy italt és figyeld, ahogy elengedi magát!


’A visszafogott versenyző’
Általában csak egy vizes üveget szorongat, no persze nem azért, hogy hidratált maradjon, leginkább a masszív másnapot palástolja. Ezek az arcok szeretnek még így is a fesztivál részese lenni, és két koncert között is bulizni.



’A csápoló’
Ha esetleg elveszítenéd őket a tömegben, csak keresd a legőrültebb színpadot. Szeretik a veszélyes szituációkat és általában kisebb-nagyobb horzsolásokkal térnek haza, teljesen kimerülve, mégis boldogan.  



’A Csillámló bombázók’
A tökéletes megjelenés a fesztiválokon is elengedhetetlen: ők azok, akik soha nem mutatkoznak teljes smink és a hozzá nem illő outfit nélkül. Legyen szó csillámokról vagy unikornis-arcfestékről, rajtuk az összes aktuális trendet megfigyelheted.


Egy dolog biztos, bármelyik arc is lennél, a Reebok Classic Leather mindegyik cipője tökéletes választás mind kényelem, mind stílus szempontjából. A tervezők pontosan ezzel a céllal álmodták meg 1983-ban: bárki, bármilyen környezetben bátran viselheti, nem számít honnan, milyen közegből jött.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése