2017. augusztus 8., kedd

Gratulálunk! A chocoMe ismét halmozta a csillagokat

A chocoMe elsőként aratott háromcsillagos győzelmet és összesen 5 díjat nyert a Great Taste Awardon

A chocoMe folytatja világhódító útját, két héten belül immár a második nemzetközi elismeréssel, ezúttal egy rekorderedménnyel: a chocoMe a Great Taste Award versenyek történetében az első hazai csokoládémanufaktúra, amelynek elsőként sikerült háromcsillagos győzelmet elérnie. Ez a teljesítmény azért is számít rendkívülinek, mert a szigorú zsűrizésből adódóan a benevezett 12.366 termékből mindössze 165 kapott háromcsillagos minősítést. A rangos nemzetközi versenyen különböző termékkategóriában nevezhetnek a pályázók.

A manufaktúra összesen 5 díjat zsebelt be a londoni székhelyű megmérettetésen: egy háromcsillagot, egy kétcsillagot és három egycsillagot. Úgy tűnik a világ legnagyobb és legszigorúbb ételkóstoló versenyének gasztroítészeit is lefegyverezték a magyar manufaktúra által megalkotott eszményi csokoládécsodák.

A három csillagot elért győztes a chocoMe Raffinée egyik íze, a Mogyorós tejcsokoládéval és őrölt Etióp Harrar kávéval bevont Piemont-i mogyoró. Ez a chocoMe első olyan csokoládéja, amely más csokoládét értékelő nemzetközi szakmai versenyen is és a Great Taste Awardon is aranyérmet/három csillagot szerzett, így hivatalosan a chocoMe legkiválóbb termékfejlesztésévé vált.
Az alapján, hogy a pink grapefruithéj és a venezuelai étcsokoládé mágikus találkozásából született ízvarázslat is érmet szerzett, elmondható, hogy a chocoMe mind az öt Voilé íze díjnyertes lett különböző nemzetközi szakmai versenyeken.


A 2017-es Great Taste Award chocoMe győztesei:
A chocoMe egy csillagot nyert termékei:
  -chocoMe Entrée (BL101) Valrhona 32% Szőkecsokoládé - Maldon só - Fekete szezám - Szicíliai mandula
  -chocoMe Entrée (BL105) Valrhona 32% Szőkecsokoládé - Fekete só – Pekándió - Kesudió
  -chocoMe Voilé (VL105) Kandírozott pink grapefruithéj venezuelai étcsokoládéval bevonva

A chocoMe két csillagot nyert terméke:
chocoMe Raffinée (RF112) Tonkababos szőkecsokoládéval és kakaóporral bevont karamellizált makadámdió
 
A Great Taste Award oldalán olvasható vélemény a termékről:
„A csokoládé, amely ízekkel teli utazásra hív. Minden egyes rétege finomabb és finomabb, ahogy fokozatosan megízleled: a tonkabab és fahéj lágy, meleg érintései, a csokoládé krémessége mielőtt a makadámdióba harapnál. Igazán egyedi és nagyszerű élmény.”


A chocoMe három csillagot nyert terméke:

chocoMe Raffinée (RF110) Mogyorós tejcsokoládéval és őrölt Etióp Harrar kávéval bevont Piemonte-i mogyoró
 
A Great Taste Award oldalán olvasható vélemény a termékről:
„Csokoládé és mogyoró, valódi wow faktorral - a mogyoró erőteljesen pörkölt és nagyon jó ízű, a csokoládé kiváló, selymes, és a szájban feloldódva egy gondolatnyi őrölt kávé íz is felbukkan benne.”
 
Ezzel az újabb kiemelkedő eredménnyel immár 44 nemzetközi szakmai versenyen elért sikert tudhat maga mögött a chocoMe, amelynek titka nem csak a különleges alapanyagok és technológiák alkalmazásában rejlik, hanem a felejthetetlen ízek iránti szenvedélyben és a magas minőség iránti elkötelezettségben, amely hazai és nemzetközi szinten is példaértékű jelenség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése