2017. december 6., szerda

Exkluzív jégpálya vár a Hotel President tetején

A főváros legegyedibb panorámájával rendelkező jégpályáján korcsolyázhatunk egészen február végéig a Hotel President tetőteraszán.

Budapesten egyedülálló korcsolyapálya nyitotta meg kapuit az V. kerületi Hold utcában található Hotel President tetején. A négycsillagos szálloda tetején egy 110 négyzetméteres pályát alakítottak ki, amely nemcsak a korcsolya szerelmeseinek, hanem az adventi hangulatra vágyó vendégeknek is tökéletes kikapcsolódási lehetőséget kínál. A Hotel President exkluzív jégpályája mellett felállított karácsonyi kisházban finomságok, többek között az ünnephez szorosan kapcsolódó forralt bor, puncs, bejgli és hántolt sült gesztenye is fogyasztható. 

Az Intermezzo IceTerrace vendégei számára 360 fokos panoráma nyílik a város olyan nevezetességeire, mint a Szent István Bazilika, a Parlament, a Budai Vár vagy a Citadella. A téli feltöltődést a díszkivilágítás és a karácsonyi zene teszik igazán meghitté és tökéletessé.

„Nagyon örülünk neki, hogy egyedülálló korcsolyapályát sikerült megépítenünk a város felett a téli sport és a különleges dolgok kedvelőinek” – fogalmazott Galla Gergő szállodaigazgató.

A pályát természetesen nemcsak a szállóvendégek vehetik igénybe, hanem a recepción megváltott jeggyel gyakorlatilag bárki, sőt, partikra ki is bérelhető a létesítmény.

A Budapesten kuriózumnak számító jégpálya hétköznap 16 órától 20 óráig, hétvégén pedig 14 órától 20 óráig tart nyitva. 

Have an iceday! ;)



Honlap: http://hotelpresident.hu/hu/kapcsolat.html
Facebook: https://www.facebook.com/events/206415943239043/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése