2018. január 25., csütörtök

Ezt a magyar lányt te is nagyon fogod irigyelni ;)

Irigykedni nem szép dolog, ezt én is tudom. De mi van akkor, ha azt látod, hogy egy lány nemcsak gyönyörű, és megnyer egy rangos szépségversenyt, hanem ezt követően még egy további fantasztikus lehetőséget, egy igazi álommunkát is megkap? Ez történt Dr. Özer Nórával is, akiről figyelmedbe ajánlom a következő sajtóközleményt. Az pedig, hogy végül irigykedni fogsz-e rá, vagy sem, már a te dolgod. ;) :) Jó olvasgatást!


Dr. Özer Nóra lett a Miss Nation nagykövete

Körbeutazza a világot a Nemzet Szépe

A Nemzet Szépe szépségverseny első magyar koronázott királynője, Dr. Özer Nóra lett a verseny nemzetközi változata, a Miss Nation nagykövete. A budapesti lány ennek kapcsán utazza körbe a világot, élményeiről és tapasztalatairól pedig a közösségi médiás felületein számol majd be.

Az első magyar tulajdonú nemzetközi szépségverseny, a Miss Nation fő irányadója a természetesség: a lányok csak szilikon, plasztikáztatás, piercing és tetoválás nélkül nevezhetnek a megmérettetésre. Emellett fontosnak tartják a nemzetek értékeinek bemutatását, és ezáltal gazdasági kapcsolatok kialakítását. 


A verseny után már 16 országból érdeklődnek a világ minden pontjáról, a koordinációban pedig ezentúl komoly szerepe lesz az itthon Nemzet Szépeként megrendezett szépségverseny 2016-os, első koronázott királynőjének, Dr. Özer Nórának is, aki 2018-tól már hivatalosan a Miss Nation nagyköveteként képviseli a versenyt.

"Nagyon értékesnek és tisztának tartom a Nemzet Szépe gondolatait. Végre egy olyan szépségverseny, ahol a természetes szépséget helyezik előtérbe és nem a “csináltassuk meg az arcunkat ugyanolyan trendivé” külsőt. Indonézia, India, Jamaika, Görögország, Nigéria és még sorolhatnám az országokat, hiszen közel 16 országban van ott a Miss Nation mint potenciális rendezvény. Hatalmas megtiszteltetésként ért, hogy a Miss Nation nagykövete lehetek. Számomra ez nagyobb dolog, mint egy világversenyen nyerni, hiszen ez nemcsak egy évre szól. Ezúttal is szeretném megköszönni Felleg Vivien versenyigazgatónak a felkérést" - mondta Dr. Özer Nóra, aki új megbízása miatt nagyon sokat fog utazni.
 

"Egy nagyméretű világversenyről van szó és minden érdeklődő országba el fogok látogatni. Az útjaimról folyamatosan posztolok majd a Facebook-oldalamon és az Instagramon, így próbálom majd bemutatni az országot és az embereket, legfőképpen annak fényében, hogy hogyan viszonyulnak ők egy szépségversenyhez, illetve a nők természetes szépségének fontosságához" - tette hozzá a diplomás szépségkirálynő.

Dr. Özer Nóra tavaly ügyvédként doktorált a budapesti Eötvös Lóránt Tudományegyetemen, jogi végzettségét pedig új pozíciójában is tudja majd alkalmazni, hiszen feladatai között szerepel a nemzeti versenyek képviselőjével való tárgyalás és egyeztetés és a velük való szerződéskötés is.

"Szerintem egy ilyen nagyméretű feladatot a jog világában jártas személy könnyebben tud ellátni, így ez is lehetett  az egyik ok, amiért rám esett a választás. Nem csak a munkám lesz a franchise-szerződések elősegítése, hanem a szívügyem is. Nemcsak mint a Miss Nation nagykövete szeretném azt, hogy minden országba eljusson a Miss Nation világverseny híre, hiszen akkor nem tudnék 110%-osan teljesíteni, hanem mint Dr. Özer Nóra is teljes szívemből szeretném és ez az, ami valójában a fontos! Célom, hogy a jövő generációjának a Miss Nation mutasson példát és azt kövessék a fiatalok" - tette hozzá Dr. Özer Nóra.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése