2018. június 25., hétfő

Weekend Max Mara új kollekció

A híres brit lóverseny ihlette a Weekend Max Mara új kollekcióját

Dukai Regina:”Ha meghívnak a Royal Ascot Derby-re, tudom, honnan öltözködjek"

Dukai Reginát és Orosz Barbarát, Kaló Jenny és Köböl Anita is kíváncsian érkezett a Dorottya utcai Weekend Max Mara legújabb, Trophy Day elnevezésű kapszulakollekciójának bemutatójára. A kollekció tervezője a brit Richard Saja, akit a francia rokokó és a híres londoni Royal Ascot Derby ihletett.


Dukai Regina mindig örömmel tér be a márka budapesti üzletébe, most is lenyűgözte az olasz divatcég legújabb kollekciója.

„A Weekend Max Marában nagyon jó a vendéglátás, kedvesek az eladók, az üzlet hangulata pedig csodálatos. Közel áll hozzám a tengeri díszletvilág, a fa és a fehér szín kombinálása. Itt mindig különleges outfitekkel találkozik az ember, ha innen választ egy ruhát, azzal biztos, megpecsételi a napját. Ha a márka look-ját viseli valaki, akkor minden bizonnyal emlékezni fognak rá egy eseményen, mivel extrát nyújt. Ugyan mondják, hogy a kevesebb néha több, de itt minél mintásabb egy ruha, annál emlékezetesebb, izgalmasabb. Fantasztikusan bánnak a színekkel, mintákkal, a harmónia mindig garantált. Alapvetően nem szeretem a túlzó darabokat, de ez bomba, így egyben: az égszínkék, lovacskás felső és nadrág, a narancsos színekben pompázó, mintás táska és a hasonló színárnyalatú puttós papucs. Hétköznapokon egyébként a föld színeit preferálom, a barna, fekete, púder és a fehér áll közel a szívemhez, bár nyáron bevállalok egy-egy erősebb árnyalatot vagy színes kiegészítőkkel dobom fel az outfitem” – meséli Regina.


Orosz Barbara romantikus lélek, a nőiesség hangsúlyozása fontos számára az öltözék kiválasztásakor. A Tűsarok műsorvezetője a táskáknál csak a magassarkú cipőket szereti jobban.

„A francia romantika a gyengém, most jöttem haza Párizsból és sajnálom, hogy nem ebben a kollekcióban jártam végig a várost. Számomra Versailles-t idézi ez az új kapszulakollekció, Marie Antoinette öltözködési motívumai köszönnek vissza, valamint az ascoti derbit is felfedezhetjük a mintákban. Nagyon tetszenek az édes lovacskás motívumok, imádom ezt a romantikus vonalat, bár én szeretem tuningolni az outfitjeimet egy kicsit szexisebb elemmel is. Igazán kreatív kollekciót készített a Weekend Max Mara, ami sokféleképpen felhasználható, mókásnak tartom, hogy ugyanolyan anyagból és printtel készül a táska és a ruha. A kiegészítők pedig csak még izgalmasabbá, extravagánsabbá teszik az összeállítást. A magassarkú cipőket kicsit hiányolom, de ezek a puttókkal díszített papucsok is igazi műremekek” – mondja mosolyogva Barbara, akit a tengerész- és rózsamotívumok kombinálása is teljesen levett a lábáról.


Idén június 19-23. között rendezték meg Angliában a Royal Ascot Derbyt, amely ezt a különleges kollekciót (Trophy Day) inspirálta. Az exkluzív kapszula kollekció az olasz Weekend Max Mara és a hímzett motívumairól ismert, Londonból származó művész, Richard Saja közös alkotása. A kiváló minőségű őszi-téli darabokat nyomott minták, színes hímzés és lovas motívumok teszik még izgalmasabbá. Ami a színeket illeti, főként a bordó, sötétkék, fehér, fekete és a szürke dominálnak. A Trophy Day különleges szabászati megoldásokkal tarkított kollekcióját a Royal Ascot szigorú dress code-jának megfelelően tervezték, de a különleges nadrágok, pólók, elegáns ruhák és papucsok természetesen más esemény ékkövei is lehetnek. Az ikonikus Pasticcino táskák és az extra ékszerek pedig csak még inkább feldobják a minőségi kollekciót.


Fotó, forrás: Just Creative

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése