2018. szeptember 6., csütörtök

Sármán Nóra tervezte exkluzív címkéket mutat be a Budai Borfesztiválon a Hungaria pezsgő!

A Hungaria pezsgő már többféleképpen bizonyította, hogy elkötelezett híve a magyar divatnak és designnak. A márka a stílusos pezsgőzési élményt kívánja biztosítani különlegességekre fogékony, véleményvezér fogyasztóinak, trendszetter imidzsének kifejezésére pedig most egyedülálló kezdeményezést indított. A pezsgőmárka egy exkluzív special edition sorozattal kívánja támogatni a stílusához illeszkedő, kiemelkedő hazai tervezők, képző- és iparművészek munkáját.

A Hungaria pezsgők palackjai az egyes alkotók művészete által inspirált, vagy teljes egészében egyedileg megtervezett címkét és külsőt kapnak ebben a különleges sorozatban. A Hungaria ezzel is igyekszik közelebb kerülni egyik fő céljának eléréséhez, a pezsgő mint kategória népszerűsítéséhez a design és divatra fogékony közönség körében.


Nora Sarman for Hungaria

A special edition sorozat első közreműködő divattervezője az elegáns alkalmi és esküvői ruháiról ismert Sármán Nóra, akivel a pezsgőmárka már évek óta áll szakmai és baráti kapcsolatban. A mindösszesen 1000 palackra tervezett mintákat a designer kedvenc anyaga, a csipkerajzolat ihlette, de jelentős szerephez jut a galambmotívum is az alkotáson.

„A nyíló csipkevirágokat galambok repkedik körül. A galamb több különböző magasztos eszmét szimbolizál, ezek közül én elsősorban a szerelem jelképeként használom a ruhatervezéseim során. Menyasszonyi ruha tervezőként szeretek játszani azzal, hogy klasszikus vagy éppen időtlen elemeket használok az új szabásvonalakhoz. Ilyen a galamb motívuma is, egy időtlen jelkép, így a pezsgővel titkos üzenetet is ajándékozhatunk.” – árulta el Sármán Nóra a tervezési folyamatról.


Találkozz Nórával a Budapest Borfesztiválon!

A kreatív együttműködés keretében megszületett egyedi címkés kiszerelés korlátozott ideig elérhető, kis mennyiségben, egyedi disztribúciós csatornákon forgalomba kerülő tételeket tartalmaz. Az 1000 palackra limitált és egyedileg sorszámozott, elegáns pezsgőkülönlegességet a szeptember 6-9. között
megvalósuló Budapest Borfesztiválon mutatják be a nagyközönségnek, és a Hungaria standján (45. stand) lesz megvásárolható. A Várban Nóra személyes jelenlétével is megtiszteli majd a Hungaria standját (csütörtöktől szombatig 18.00-20.00 között, míg vasárnap 16.00-18.00 között), így akár egy dedikált palackkal vagy közös fotóval is gazdagodhattok.

A címkéket a Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért tagjai ragasztották a palackokra.

#norasarmanforhungaria #hungariagoesfashion #wingsofthedove @hungariapezsgo @norasarman

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése