2023. október 27., péntek

Modern fémek és mintázatok játéka - A H&M HOME bemutatja együttműködését a Rabanne divatházzal

A H&M HOME nagy örömmel jelenti be, hogy csatlakozik a H&M elismert tervezői együttműködések sorozatának legújabb részéhez, az úttörő párizsi Rabanne divatházzal. Az 1960-as évek óta a műanyagbóés fémből készült radikálisan futurisztikus alkotásairól híres Rabanne-t ma is a legmodernebb design és a kortárs kézművesséélvonalában tartják számon.


A Rabanne H&M HOME 2023. november 9-én jelenik meg a kijelölt üzletekben és online a hm.com/home oldalon.


Ez a H&M HOME kollekció, amelyet a Rabanne márka kreatív igazgatójával, Julien Dossena-val közösen terveztek, kifinomult kiegészítője a női és férfi kollekciónakés a H&M tervezői együttműködés eddigi legátfogóbb belsőépítészeti kínálatát nyújtja.


A divatház jellegzetes fémszíneivel, geometrikus, 1970-es évek ihlette nyomatokkal kiegészített kollekció bútorokat, lámpákat, asztali kiegészítőket, lakástextíliákat éágyneműket tartalmaz. A legfontosabb darabok közé tartozik a fémes flitteres függöny, amely a divattervező archívumának ikonikus mintájára hagyatkozik; a flitterekkel díszített lámpa, amely összhangban van a kollekció partiruháival; és a grafikus fémes zsámoly.

Ugyanilyen sokszínű a kiegészítők kínálata is, beleértve a fémvázákat, gyertyatartókat és serlegeket, valamint a monogramos tálcákat, üvegeket, egy kockakészletet és egy pakli játékkártyát egy elegáns ezüst tokban. Megtalálhatjuk még a kolllekcióban a biopamutból és luxusgyapjúból készült, monogramos törölközőket, takarókat és köntösöket, valamint a feltűnő geometrikus mintákkal ellátott párnákat és szőnyegeket.


"Bár ez volt az első élményem a lakberendezési tárgyak és eszközök tervezésében, alapítónk, Paco Rabanne az 1970-es években tervezett néhány emblematikus fémbútort, így ez a belsőépítészeti kollekció a divatház autentikus folytatásának tűnt. A ready-to-wear kollekció lifestyle elemeit úgy akartam kidomborítani, hogy olyan lakberendezési tárgyakkal egészítsem ki, amelyek kiegészítik az élvezet luxus hangulatát. Van például egy fantasztikus ezüst lámpa, amely úgy csillog, mint a paillettezett partiruhánk, és egy Rabanne-ikon innovatív megközelítését kínálja" - mondta Julien Dossena, a Rabanne kreatív igazgatója.


A kollekció minden darabját, a csillogó dekoratív bútoroktól kezdve a szoborszerű kiegészítőkig a figyelemfelkeltés jegyében terveztünk. A kiváló minőségű anyagokból, többek között rozsdamentes acélból, újrahasznosított cinkből, újrahasznosított poliészterből, organikus pamutbóés gyapjúból készült kollekció a tartósságra összpontosít, a tárgyak hosszú élettartamúak és időtállóak.


"A H&M HOME-nál mindig keressük a lehetőségeket, hogy valami igazán egyedit kínáljunk vásárlóinknak, és bemutassuk azt a világot, ahol a divat és a lakberendezés találkozhat. A Rabanne tökéletes együttműködő partner volt, Julien Dossena pedig először hozta el a radikális modernizmushoz való látásmódját a belső terekbe. Izgatottan várjuk a széleskörű kollekciót, amely a háörökségére épül, de kortárs aktualitással, valamint játékos fordulatokkal gazdagítja azt olyan darabokkal, amelyek tökéletes ajándékok lesznek az ünnepi szezonra." mondta Evelina Kravaev-Söderberg, a H&M HOME tervezési és kreatív vezetője.


A Rabanne H&M HOME 2023. november 9-től lesz elérhető a kijelölt üzletekben és online a hm.com/home oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése