2015. november 17., kedd

A Musette megérkezett Magyarországra!

A Marie Claire Fashion Days keretében találkoztam először a Musette márkával, és rögtön felfigyeltem rá. Nem volt nehéz, hiszen - őket idézve - "olyan nőknek készül, akik szeretik a klasszikus formákat, melyekben harmonikusan jelennek meg az avantgarde stílusjegyek". Jól hangzik? Akkor olvass tovább, hiszen mutatom a tőlük kapott sajtóanyagot - ebből kiderült többek közt az is, hol lesz a budapesti, összességében 29. Musette üzlet pontos lelőhelye. :)

Új luxus cipőmárka érkezett Budapestre

Olasz designerek által tervezett luxus cipő- és táskamárka érkezett Magyarországra. A Musette először a Marie Claire Fashion Days alkalmával mutatkozik be a Várkert bazárban november 14-15. között, ahol különleges ajánlatokkal várja a látogatókat. 

A Musette termékei nem egyszerű kiegészítők. Megerősítik a nők eleganciáját, nőiességét, vonzerejét és báját. A kimunkált formák igazi kényelmet nyújtanak. Legalább 100 gyártási lépcsőfok során születik meg egy minőségi pénztárca vagy egy pár minőségi cipő, hogy később viselője szeretett kiegészítőjévé váljon.

A Musette az új luxus, ami eltér a megszokottól, és valóban eredeti. A cég 1992-ben alakult kereskedőházként. 2000 és 2015 között folyamatos fejlődéssel olyan kiskereskedelmi üzletláncot épített ki, amely egyedi és minőségi termékeket kínál. A Musette jelenleg 29 üzlettel, 5 franchise partnerrel 4 kontinensen van jelen.

„Más luxusmárkáktól eltérően a Musette megfizethető áron igyekszik kielégíteni a modern városi nő igényeit. A magyar nők külföldön, például bécsi üzletünkben is érdeklődtek a márka iránt, ezért is volt természetes, hogy a következő üzletet Budapesten nyitjuk.” – mondja Cristina Batlan tulajdonos, vezető kreatív. Szófia, Bécs, Párizs, New York után ez a márka 29. boltja.


A Musette termékek az Európai Unióban készülnek, különleges és finom alapanyagokból, exkluzív designnal, gondos odafigyeléssel. A prémium alapanyagokat környezettudatos olasz gyáraktól szerzik be, és a tervezést is olasz designer-csapat végzi Cristina Batlan vezető kreatív irányításával. A tervezők munkája és odafigyelése minden részletben megjelenik. A márka több stílusban is nagyszerű variációkat kínál.

A 2015/16-os szezonban az Idols kollekció a legszexisebb, mely örökérvényű formáival az eleganciára és a kifinomultságra fókuszál, a Vintage termékcsalád a bohém párizsi divatot értelmezi újra, a Freedom vonal modern designja az abszolút szabadságot tükrözik, a Toujour a kényelmes városi viselet, az Avantgarde kollekció pedig különleges darabjaival nevéhez méltón a valódi fashionistákhoz szól.


A Musette-nél a hagyományos esztétika a jelenkori trendekkel vegyül, a brand lényege kontrasztos jellegében rejlik. A finom és drága anyagok, az exkluzív, artisztikus design és a termékek által kínált egyedi élmény a márkát a kortárs luxus valódi szimbólumává teszik.

A márkával itthon először a Marie Claire Fashion Days alkalmával lehet találkozni. A 7. alkalommal megrendezett eseményen a Musette különleges installációval képviselteti magát, a látogatóknak pedig speciális ajándékot és nyereményjátékot kínál.  Belépőket a márka facebook oldalán lehet igényelni.

A Musette ezt követően november folyamán Budapesten, a Váci utcában nyit különleges ízléssel kialakított, galéria jellegű üzletet. A Musette-nél nyitottak a visszajelzésekre, és biztosan a legjobb minőséget kívánják nyújtani a termékek mellett a környezet, a kiszolgálás, a vásárlói kommunikáció és kapcsolattartás terén is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése