2015. december 4., péntek

Ez a legszínesebb kiegészítő Budapesten

Remek hangulatú VIP bulin mutatkoztak be a Sony h.ear on fejhallgatói - a termék nagykövetei, NKN One graffiti művész, Nagy Vivien divatblogger, Kászonyi Dorka divatcég-kommunikátor, Aradi Nóra modell, és Igor Deseatnikov stylist, akik mindannyian azt hirdetik, hogy már a megjelenésünkkel is állást foglalunk és üzenünk a környezetünknek anélkül, hogy akár egyetlen szót is szólnánk. Bizony, a stílus és a minőségi cuccok ennyire meghatározóak. Olvassatok tovább, és kiderül még sok érdekesség a h.ear on fejhallgatókról és a buliról! :) 

Budapesten a zene a legszínesebb divatkiegészítő
A Sony h.ear bulin, a Teslában gyűltek össze a város legmenőbb arcai

Szerda este a zene, a technológia és a divat eggyé vált a Teslában: a város meghatározó kreatívjai, stílusikonjai és újságírói a Sony h.ear on fejhallgatókat bemutató, különleges, meglepetés táncprodukcióval fűszerezett VIP bulin ünnepelték az egyediséget és a stílus hatalmát.


Meghatározó arcok, meghatározó színek!
NKN One, graffiti művész, Nagy Vivien, divatblogger, Kászonyi Dorka, divatcég-kommunikátor, Aradi Nóra, modell, Igor Deseatnikov, stylist: őket mostantól nem csak a kreativitás és a stílus iránti rajongás, hanem a Sony h.ear is összeköti, hiszen ők a különleges Sony h.ear on fejhallgató nagykövetei. Ők vallják, hogy az önkifejezésnél nem csak az általunk létrehozott alkotás a fontos, hanem már megjelenésünkkel is állást foglalunk és üzenünk környezetünknek. Az aktuális divatirányzatok felett álló stílus meghatározza az embert, ám a minőség legalább olyan fontos, mint a kiváló dizájn.


Vibráló színekbe öltöztetett zene
A h.ear on öt különböző színét a dizájnerek úgy alkották meg, hogy két másik szín között helyzekedjenek el, így igazi élmény a szemnek a viridián kék, a lime sárga, a pink-bordó, a szénfekete és a cinóber vörös fejhallgatók színjátéka, ahogy különböző szögből, illetve megvilágításban nézzük őket. Ez a színélmény határozta meg a termékbemutatót is, ahol a megvilágítás, színes, ízes ételek, és meglepetésként érkező táncosok is gondoskodtak a jó hangulatról.


A technikai kiegészítőkhöz outfit tippeket a h.ear kampányban résztvevő designer üzletekben – a Tisza shopban, a WonderLab-ben, a One Fashion-ben és a The Garden Studioban – leshetnek el a divat és a zene szerelmesei.


A sajtóanyagért és a fotókért köszönet a KommPakknak és Dobozy Rózsának. :)

És nézzétek, rólam is készült egy fotó a rendezvényen - ezúton is köszönöm szépen! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése