2015. december 12., szombat

Mesés a Musette budapesti üzlete!

Nemrég nyitott üzletet Budapesten is a Musette - a márka mesés és művészi boltját ti is megtaláljátok a Váci utcában. Bár a termékek nagyon jó minőségűek, és igazi luxust képviselnek, a márka megfizethetőséget is ígér a táskák és cipők iránt érdeklődő hölgyeknek. :) Nézzétek meg, milyen csodás holmikat szerezhettek be a Musette-nél, és persze a boltra is érdemes pár pillantást vetni, ha arra jártok, akár személyesen is... :)

Új luxus cipőmárka érkezett Budapestre

Olasz designerek által tervezett cipő- és táskamárka érkezett Magyarországra. Az ötlettől a novemberi budapesti boltnyitásig hat hónap alatt jutottak el. A Váci utcában nyitott reprezentatív, galéria jellegű bolt a márka artisztikus jellegét hangsúlyozza.

A Musette termékei nem egyszerű kiegészítők. Megerősítik a nők eleganciáját, nőiességét, vonzerejét és báját. A kimunkált formák igazi kényelmet nyújtanak. Legalább 100 gyártási lépcsőfok során születik meg egy minőségi pénztárca vagy egy pár minőségi cipő, hogy később viselője szeretett kiegészítőjévé váljon. A Musette az új luxus, ami eltér a megszokottól, és valóban eredeti.


A cég 1992-ben alakult kereskedőházként. 2000 és 2015 között folyamatos fejlődéssel olyan kiskereskedelmi üzletláncot épített ki, amely egyedi és minőségi termékeket kínál. A Musette jelenleg 29 üzlettel, 5 franchise partnerrel 4 kontinensen van jelen.

„Más luxusmárkáktól eltérően a Musette megfizethető áron igyekszik kielégíteni a modern városi nő igényeit. A magyar nők külföldön, például bécsi üzletünkben is érdeklődtek a márka iránt, ezért is volt természetes, hogy a következő üzletet Budapesten nyitjuk.” – mondja Cristina Batlan tulajdonos, vezető tervező. Szófia, Bécs, Párizs, New York után ez a márka 29. boltja.


A Musette termékek az Európai Unióban készülnek, különleges és finom alapanyagokból, exkluzív designnal, gondos odafigyeléssel. A prémium alapanyagokat környezettudatos olasz gyáraktól szerzik be, és a tervezést is olasz designer-csapat végzi Cristina Batlan vezető tervező irányításával. A tervezők munkája és odafigyelése minden részletben megjelenik.


A márka több stílusban is nagyszerű variációkat kínál. A 2015/16-os szezonban az Idols kollekció a legszexisebb, mely örökérvényű formáival az eleganciára és a kifinomultságra fókuszál, a Vintage termékcsalád a bohém párizsi divatot értelmezi újra, a Freedom vonal modern designja az abszolút szabadságot tükrözik, a Toujour a kényelmes városi viselet, az Avantgarde kollekció pedig különleges darabjaival nevéhez méltón a valódi fashionistákhoz szól.


A Musette-nél a hagyományos esztétika a jelenkori trendekkel vegyül, a brand lényege ebben a kontrasztos jellegben rejlik. A finom és drága anyagok, az exkluzív, artisztikus design és a termékek által kínált egyedi élmény a márkát a kortárs luxus valódi szimbólumává teszik.


A márka Budapesten a Váci utcában nyitott különleges ízléssel kialakított üzletet.  A bolt galéria jellegű, egyedi kialakítása és a design kiválóan tükrözi a MUSETTE termékek művészi jellegét. A cipők, táskák és további kiegészítők fehér színű falakon, különleges, hullámos polcokon jelennek meg. A polcok rendszere a fodrozódó víztükörre hasonlít, mely érdekesen ellenpontozza a helyiség négyszögletes térrajzát. Mint egy elegáns művészeti galériában a tárgyak, úgy jelennek meg az artisztikus kialakítású termékek a hullámos falakon.  Az egész enteriőr egy designer showroom hangulatát idézi.



A Musette-nél nyitottak a visszajelzésekre, és a legjobb minőséget kívánják nyújtani a termékek mellett a környezet, a kiszolgálás, a vásárlói kommunikáció és kapcsolattartás terén is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése