2016. július 22., péntek

Beúszott a Balcsi Original új kollekciója

Tudjátok, mennyire szeretem a magyar termékeket, és mennyire szívesen népszerűsítem a magyar tervezők munkáit, szóval itt egy újabb kis csoda: a Balcsi Original, akik immár háromtagúra bővült kis csapatként alkotnak. Hogy mit? Friss sajtóanyagukból kiderül! ;)

Beúszott a Balcsi Original S16 kollekciója!

Új nyár. Új élmények. Új Balcsi Original cuccok. Új fazonok. Új színek. Új dresszek. Új csobbanások. Új minták. Új bulikba. Új táskák. Új utakra.

Nagyjából így foglalnánk össze, hogy milyen újdonságokkal rukkolt elő az idei nyárra az immár három tagúra bővült Balcsi Original csapat.


Az S16 kollekcióban a töretlen népszerűségnek örvendő Balcsi logós darabok mellett a halak és balatoni piktogramok dominálnak, persze egy kis csavarral, ahogy azt a fiúktól már megszokhattuk.

A dizájnnal együtt a termékpaletta és a színskála is frissült. A zsebes férfi pólók és unisex trikók mellett női pólók is helyet kaptak a kollekcióban, van új gymbag 3 verzióban, a DVA csajokkal közösen tervezett lángos dresszek mellett pedig további 3 fürdőruha érhető el.



A termékeket személyesen a Monofashion shopban tekintheted meg, ha pedig a teljes készlet érdekel, és rendelni szeretnél, akkor kattints a BalcsiOriginal honlapjára! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése