Ugrás a fő tartalomra

Idén is a világ legjobbja lett a chocoMe egyik Raffinée íze

A chocoMe egyik Raffinée íze 2016-ban is a világ legjobbja lett – második alkalommal

chocoMe megszerezte második szakmai aranyérmét, mégpedig a világ legrangosabb nemzetközi szakmai verseny világbajnoki döntőjén, az International Chocolate Awards-on. Ezzel hivatalosan a világ legjobb magvas tejcsokoládés drazséja címet nyerte el. A verseny világbajnokságának döntője és eredményhirdetése idén is Londonban, a The Chocolate Show rendezvény keretein belül került megrendezésre.

A díjazott termék:
chocoMe Raffinée mogyorós-tejcsokoládéval és őrölt Etióp harrar kávéval bevont Piemonte-i mogyoró (RF110)


A világversenyt megelőző kelet-európai regionális elődöntőn pár héttel ezelőtt szintén aranyéremmel tüntették ki a Raffinée terméket, így már sejteni lehetett, hogy dobogósak leszünk a világbajnokság döntőjében, de arra nem számítottam, hogy a tavalyi évet követően (amikor a világ legjobb fehércsokoládés magvas drazséja címet nyertük el) idén is aranyéremmel térhetünk haza – mondta Mészáros Gábor, a chocoMe alapítója, tulajdonosa. A chocoMe ezzel 32-re gyarapította a nemzetközi csokoládés szakmai elismeréseinek számát.

A londoni döntő zsűrijében a legnevesebb külföldi csokoládészakértők, gasztronómiai szakértők, sommelier-ek és séfek szerepelnek: George Gensler, Manhattan Chocolate Society (US), Nancy Gilchrist, Master of Wine (UK), Monica Meschini, chocolate/tea tester, sommelier (Italy), Maricel Presilla, chef, restaurateur, author (US), Ecole Chocolat Professional School of Chocolate Arts (US), a “The Well-Tempered Chocolatier” (Kanada) és hasonlók. A zsűri elnöke, egyben a díj alapítója, Martin Christy, a Seventy % csokoládé-degusztációs portál szerkesztője - ma a világ egyik legnagyobb csokoládészakértője.

Gratulálok, chocoMe! :)



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alpha Led Oxy Spa kezelésen jártam

Az elmúlt év második felére nem vagyok büszke - már abból a szempontból, hogy kicsit elhanyagoltam a sportolást, és az egészséges étkezésre sem mindig tudtam odafigyelni. Ennek pedig - mint ahogy az a nagy könyvben meg van írva - meg is lett az eredménye, ami pluszkilók formájában (sajnos) mérhető, és minden egyes mérlegre állás során sírásközeli állapotba juttat. Az ünnepek sem segítettek a kilók elleni harcban... miért is segítettek volna, amikor az ember lánya ilyenkor kettesével veszi el a tálcáról a bejgliszeleteket, és a menü többi részét is csak ritkán válogatja zöldségekből, gyümölcsökből, sovány húsokból... Aztán nálunk jött egy remekül sikerült wellnesselés január első hetében, talán mondanom sem kell, hogy az evést ott is menetrendszerűen folytattuk (jobbnál jobb kajákból). Ennek következtében január második hetében jutottam el addig, hogy elég volt, ezt nem csinálom, nem csinálhatom tovább. Azt is tudtam, hogy nem vagyok elég türelmes ahhoz, hogy most csak az étrendbeli v...

Kipróbáltam a Veet Sensitive Precision elektromos trimmelőt

Először megmutatom a sajtóanyagot, aztán írok a tapasztalataimról! :) "Mert ez jár nekem" A  Hollywodi  filmekben és az újságok  címlapjain  minden  nő gyönyörű. Mindig  tökéletes az alakjuk,  frissen  fodrászolt  a  hajuk,  gyönyörű  a  sminkjük, és  persze  egyetlen felesleges szőrszál sincs  rajtuk.  Valljuk  be, bármilyen  korúak  is  legyünk,  mi  nők  nagyon  sokszor  a  médiában látott szépségideálokhoz hasonlítjuk magunkat. Folyamatosan arra vágyunk, hogy nekünk is hozzájuk hasonlóan  tökéletes  alakunk,  frizuránk és  bőrünk  legyen.  S  miután  ez  legtöbbünk  számára elérhetetlen álom,  ez  egyenes út  az örök  boldogtalansághoz. Ezért  hát  legtöbben,  hogy  kihozzuk magunkból  a  maximumot,  folyamatos  harcot  vívunk  ...

PowerPak: Új, korszerű gyáregységet adtak át Gödön

A budapesti székhelyű  PowerPak Kft.  sikeresen befejezte nagyszabású fejlesztési projektjét, melynek keretében egy  új üzemet és raktárt építettek Gödön , több mint  11.000 m²-en . A beruházás a  Magyar Multi Program  keretében, közel  1,93 milliárd forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásból , a  GINOP Plusz-1.1.2-21  azonosítószámú projekt révén valósult meg. A fejlesztés fő célja a PowerPak termelési kapacitásának növelése volt, mivel a cég budapesti, 3000 m²-es üzemcsarnoka már nem tudta kiszolgálni a háztartási vegyipari termékek iránt megnövekedett keresletet – különösen a saját márkás  Clean.me  termékek esetében. A közel  4 milliárd forint összértékű  beruházás a következő elemeket tartalmazta: egy új gyártócsarnok, raktár és rakodóterület kialakítása, modern irodák és termékfejlesztési részleg, megújuló energiaforrásra épülő hőszivattyús rendszer , új, Ipar 4.0-nak megfelelő gyártósorok és technológiai ...