2018. május 18., péntek

Vastag Csaba fellép a júniusi Elvis koncerten!

Célba ért Vastag Csaba felvétele, amelyen Priscilla Presleynek énekli Elvis Presley „Peace in the Valley című kultikus számát. A Király özvegye a júniusi Elvis koncerten áll majd színpadra, de a közönség előtt Vastag Csaba is énekel majd.


Pár héttel ezelőtt mikrofont ragadott Vastag Csaba, és felénekelte Elvis Presley egyik elfeledett dalát. A magyar sztár a Peace in the Valley (Béke a völgyben) című számot az Elvis, The wonder of You koncertshow szervezőinek segítségével eljuttatta a Graceland-be, bízva abban, hogy örömet szerez az apró meglepetéssel.

Priscilla Presley már korábban úgy nyilatkozott: örömmel tölti el, hogy a magyarok nem felejtik el Elvist, most pedig a graceland-i menedzsmentet Vastag Csaba felvétele olyannyira lenyűgözte, hogy az énekes a magyar közönség előtt élőben adhatja elő a Király csodálatos dalát.

„Ez elképesztő, alig jutok szóhoz!“ – mondta Vastag Csaba, miután megtudta az örömhírt. „Bíztam benne, hogy tetszik majd az előadásom, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy a hazai nézők előtt, élőben tiszteleghetek a legendás Elvis Presley és az 1956-os forradalom előtt.“

Mint ismeretes, Elvis sosem járt Magyarországon, ám neve mégis összeforrt az '56-os forradalommal: 1957-ben az akkor még fiatal csillag Amerika egyik legnézettebb tévéműsorában kérte a nézőket, hogy küldjenek adományt, és így segítsék hazánk fiait, majd elénekelte a Peace in the Valleyt. Elvis felhívására rengeteg adomány érkezett Magyarországra.

Priscilla Presley és a gigantikus koncertshow június 6-án érkezik hazánkba – a Király hatalmas kivetítőkön énekli majd a slágereit a Cseh Nemzeti Filharmonikus Zenekar kísérete mellett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése