2016. október 13., csütörtök

Kipróbáltam a Veet Sensitive Precision elektromos trimmelőt

Először megmutatom a sajtóanyagot, aztán írok a tapasztalataimról! :)

"Mert ez jár nekem"
A  Hollywodi  filmekben és az újságok  címlapjain  minden  nő gyönyörű. Mindig  tökéletes az alakjuk,  frissen  fodrászolt  a  hajuk,  gyönyörű  a  sminkjük, és  persze  egyetlen felesleges szőrszál sincs  rajtuk.  Valljuk  be, bármilyen  korúak  is  legyünk,  mi  nők  nagyon  sokszor  a  médiában látott szépségideálokhoz hasonlítjuk magunkat. Folyamatosan arra vágyunk, hogy nekünk is hozzájuk hasonlóan  tökéletes  alakunk,  frizuránk és  bőrünk  legyen.  S  miután  ez  legtöbbünk  számára elérhetetlen álom,  ez  egyenes út  az örök  boldogtalansághoz. Ezért  hát  legtöbben,  hogy  kihozzuk magunkból  a  maximumot,  folyamatos  harcot  vívunk  az  idővel,  a kilókkal és  az életünket megnehezítő szőrszálakkal. Mert szőrteleníteni kell. Ez a mai kor lányának alap tézis, főleg, ha az olyan  kényesebb  területekről  van  szó,  mint  az  arcunk,  szemöldökünk,  vagy  az  intim  területek. De akkor jön a hogyan, és mivel dilemmája.  Ha a lehetőségeket nézzük, a bőség zavara egyáltalán nem könnyíti meg az ember lányának helyzetét.

Borotva
Egyszerű, viszonylag  gyors és  fájdalommentes. Némi  előkészületet  igényel,  egy  kis  borotvahab vagy zselé segítségével azonban otthon is elvégezhető. Kevésbé tartós, hisz a szőrszálakat csak a bőrfelszín felett vágja le és olykor kisebb sérülések is előfordulhatnak. Szőrösebb nőtársaink akár 2-3 naponta küzdhetnek a „borostával”.  Aki  hajlamos rá, annál a benövőszőrszálaktól szőrtüszőgyulladás és bőrirritáció is kialakulhat, különösen az olyan érzékenyen helyeken, mint az arc, a hónalj vagy intim területek.

Gyanta 
Az eredménye jóval tartósabb, elég, ha 4-6 hetente látogatjuk a kozmetikust, hisz gyökerestől tépi  ki a  szőrszálakat.  Viszont  egyáltalán  nem  kellemes érzés,  főleg  az  arc,  hónalj és  intim területeken, amelyek  a  vékonyabb  bőr  miatt  különösen érzékenyek  lehetnek.  Ráadásul  ezeken  a  részeken a szőrnövekedés sem egyenletes, ami megnehezítheti a kívánt precizitás elérését. A meleg gyanta esetében pedig a szalon látogatás megszervezése, az időpont egyeztetés, és az utazgatás sem könnyíti meg az amúgy is elfoglalt életünket.

Epilálás
Kényelmes, mert otthon  végezhető. A módszer a gyantához hasonlóan gyökerestől tépi ki a szőrszálakat, így  4-6  hét „pihenőidőt”  ad  az  ember  lányának.  Viszont  ez  sem  kellemes érzés. Plusz meg  kell  várni,  hogy  a  szőrszálak  minimum  4-5  milliméteresre  megnőjenek,  hogy  a  gép el  tudja kapni őket. A hónalj és intim részek epilálása különösen fájdalmas lehet ennél a módszernél is a vékony bőr miatt.

Lézeres szőrtelenítés
Akár  végleges,  de  mindenesetre  tartós  megoldást  is  adhat  a  problémánkra.  A  lézersugarakat elnyeli a szőrszál sötét pigmentje, ami hőenergiává  alakulva roncsolja a szőrtüszőket.  Csak sötét szőrön  működik,  nem  használható  napozás  után  vagy  pigmentált,  heges  bőrfelületen.  Ez  sem kellemes érzés, és legalább 3-8 kezelés – testrésztől függően - szükséges a tartós szőrtelenség eléréséhez.  Csak  szakemberek  végezhetik, és kategóriájában  a  legdrágább  eljárás.    Ma  már ugyan vannak  otthoni  használatra szánt  lézeres/IPL  szőrtelenítő  készülékek  is,  de  ezek  kevésbé hatékonyak, mint az orvosi lézer.

Új korszak a kényes területek szőrtelenítésére– Veet Sensitive Precision elektromos trimmelő és szőrvágó
Segítségével  gyorsan és precízen  formázhatjuk  az  olyan érzékeny  testrészeken  található szőrt, mint az  arc,  a bikinivonal és  a  hónalj. A kiváló  eredmény  eléréséhez  nincs  szükség borotvahabra vagy zselére, hosszas előkészületekre.  Használata fájdalommentes és egyszerű, működési mechanizmusának köszönhetően a vágások, égési  sérülések  vagy  allergiás  reakció  miatt  sem  kell aggódnunk.  A  készülékhez  tartozó  speciális kiegészítőknek  köszönhetően  alkalmas  az érzékeny testrészeken  (arc,  szemöldök,  hónalj,  intim területek) lévő szőr eltávolítására, és formázására is.

Eddig a sajtóanyag :) 

És most leírom nektek a személyes tapasztalataimat. Kezdjük ott, hogy a napomat, sőt, a hetemet dobta fel, amikor kaptam egy telefont, hogy esetleg szeretném-e kipróbálni a Veet újdonságát :) mivel amióta az eszemet tudom, Veet gyantát használok, nagyon megörültem a lehetőségnek. Persze tudtam, hogy a szimpatikus futár srác tarsolyában most nem gyanta lesz, hanem a Veet Sensitive Precision elektromos trimmelő "Beauty Styler", de akkor is nagyon vártam a kis csomagomat.

És ezen a borús hétfőn meg is érkezett, a már megszokott fehér-rózsaszín összeállítással varázsolva mosolyt a duplán morcos arcomra (hétfő, és még az idő is pocsék... miért mosolyogtam volna? :)).


A rózsaszín masni alatt nemcsak a kis gépecske egyik kiegészítőjét szúrtam ki, hanem két további hasznos infót: egyrészt, hogy hét kiegészítőt is kapunk a csomaggal (tényleg benne vannak! :)), másrészt meg, hogy arcra, bikinivonalra és alkarra is lehet használni. 


Erről két külön trimmelő fej gondoskodik: arcra a kisebbet, bikinivonalra és alkarra pedig a nagyobbat ajánlják. Mindkettő kifogástalanul működik! Bár ha nem használtál még trimmelőt, akkor hozzám hasonlóan meglepődhetsz azon, hogy nem borotválja le a szőrt, hanem megfelelő méretűre vágja (ez a választott fejektől, illetve a picinél az általad választott oldaltól függ).


A fejek cseréje, illetve az elem ki-be helyezése teljesen magától értetődően megy majd neked is, maga a készülék pedig használat közben hasonló rezgéssel-berregéssel dolgozik, mint egy epilátor. 

Én az alkaromon és csuklóm környékén próbáltam ki, és meg kell mondjam, egy enyhén masszírozó, csiklandozó érzés. Hogy mennyire, azt a következő videóban azt is hallhatod.


Összességében azt gondolom, hogy ez egy - részleteiben is - nagy műgonddal megalkotott kis szerkezet, aminek hasznát veheti bárki, aki szemöldököt és bikinivonalat akar igazítani otthon. Én egyelőre még nem tudom, mennyire fogom gyakran használni, hiszen a gyanta-borotva kombó (na, nem a szemöldökömön :)) annyira bevált nekem szőrtelenítés terén, hogy egyelőre nehezen tudok más módszereket elképzelni... de nyitottnak kell lenni az újdonságokra, nem igaz? :)



Kezeket fel, ki kapott kedvet a kipróbálásához? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése