2016. február 4., csütörtök

Smink & Drink partin jártam :)

Amikor megláttam a Facebookon a Smink & Drink partit, mármint hogy egyáltalán létezik ilyesmi, már tudtam, hogy ott a helyem. Így hát el is látogattam a KAJAHU étterembe, ahol egy pohár finom fehérbor társaságában ismerkedhettem - egyrészt hozzám hasonló fiatal csajokkal, másrészt az Aden Cosmetics termékeivel. 

Mivel elég sokan voltak, én nem beszélgettem a sminkesekkel, csak végigsétáltam az asztalok mellett, és mindent szemügyre vettem. Tetszettek az élénk, tavaszias színek, a termékek praktikus elrendezése (alapozó, camouflage, mellettük külön a szemfestékek, körömlakkok, stb), és az is, hogy tulipánok voltak a hosszú asztal szélén. Így, míg az ember lánya végigsétált, és megnézte a sminktermékeket, egy kicsit a tulipánokban is tudott gyönyörködni. :) És persze a bor is nagyon finom volt. Depes Mór, hihi. :)))


Hazatérve meglepődtem, amikor kiesett a táskámból egy szemceruza és egy körömlakk, aztán kapcsoltam, hogy tényleg... ezeket a rendezvényen kaptam, de annyira figyeltem és nézelődtem, hogy csak betettem a táskámba, és egy kicsit meg is feledkeztem ezekről. :)"Lajosnak" is jól állnak ezek a termékek... kíváncsi leszek rájuk, ha majd először kipróbálom őket! :)


Köszönöm még egyszer az élményt és persze a szép ajándékokat az Aden Cosmeticsnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése