2016. május 2., hétfő

Tökéletes, luxushatású manikűr otthon

Szeretnéd, ha körmeid mindig szépek, ápoltak lennének, olyan hatást keltve, mintha a legjobb luxusszalonokba járnál? Nos, egy kis beruházás után ez számodra is valósággá válhat, ráadásul a mesés körmöket az otthonodban készítheted el, te magad, a Scholl Velvet Smooth körömápolójával. Csak három lépés az egész! Jól hangzik, ugye? A részletekért mutatom a sajtóanyagot: 

Szépülj otthonod kényelmében: ragyogó házi manikűr és pedikűr egyszerűen!

Ki  ne  szeretne  gyönyörű  körmöket? Erre  a  kérdésre  valószínűleg  minden  nőtársunk vágyakozva bólogat. De vajon ugyanennyien vagyunk, akik hajlandók vagyunk rengeteg időt, pénzt, és energiát áldozni nem csak az egyszeri megcsináltatásukra, hanem a karbantartásukra is?

Reneszánszukat élik a különböző„körmös” szalonok azoknak a  nőknek köszönhetően, akik azért nem  mernek  otthon  belevágni  a  manikűrözésbe,  mert  nem érzik  magukban  a  kellő  bátorságot, vagy  mert  nem  tartják  magukat  elég ügyesnek  a  művelethez. Így  inkább  időt és  pénzt  nem spórolva elmennek egy manikűr- és pedikűrszalonba, ahol a szakemberekre bízzák kezük kicsinosítását.

Létezik azonban olyan módszer, amelyik nem igényel sem belefektetett energiát, sem kézügyességet: a  Scholl  Velvet  Smooth™  körömápoló szett egy gombnyomással természetesen fénylő, gyönyörű kéz- és lábkörmökkel ajándékoz meg bennünket, és ehhez fel sem kell kelnünk kedvenc fotelünkből.


Körömápolás  előtt mindig gondosan tisztítsd meg körmeidet, és alaposan töröld meg kezed-lábad. A körömápoló  szetthez 3, egy mozdulattal cserélhető fej tartozik. Az első fej segítségével reszelheted körmödet a kedvenc formádra.  A reszelésnek számtalan előnye van: körmeid nem fognak úgy töredezni, mintha ollóval rövidítenéd őket, illetve ha eleve gyenge körmeid vannak, a reszeléstől megerősödhetnek.

Tipp: a  lábujjaidon  mindig  szögletesre  reszeld  a  körmöket,  hogy elkerüld a benövéseket.

Alkalmazd a második fejet a barázdák lecsiszolására, körmöd felületének kiegyenlítésére. Végezz finom  simító  mozdulatokat  a reszelőfejjel.  A  kívánt eredményt akár pár másodperc alatt  is elérheted, fontos azonban, hogy egy  körmödön  ne  használd  15  másodpercnél  tovább  a reszelőt, valamint  hogy  hagyj  eltelni  1-2  hetet két csiszolás között.  Ha  végeztél, a reszeléket egy nedves kendő segítségével távolítsd el, majd töröld szárazra körmeidet. Az utolsó simításokat a polírozóval tudod elvégezni.

Cseréld ki a reszelő fejet a hármas számúra, majd végezzél körkörös mozdulatokat először az egyik, majd a másik irányba, amíg szép fényesek nem lesznek körmeid.  A maximális hatás elérése érdekében használj Scholl Velvet Smooth™ körömápoló olajat. A 7 különböző  olajat  tartalmazó készítmény  pótolja  a  köröm  körülötti  bőrben  található  természetes olajokat, ezáltal hidratálva és kondicionálva azt. Mindennapi használat során körmeid visszanyerik természetes ragyogásukat. A     készüléket  megvásárolhatod országszerte a kiemelt drogériákban, szuper- és hipermarketekben.

Ajánlott fogyasztói ár: 13 990 Ft.

További információkért látogass el a www.scholl.hu oldalra. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése