2017. január 16., hétfő

10 szívmelengető stílus a tavaszi-nyári trendekből

Unod ezt a fagyos időjárást? Akkor örüljünk együtt ennek a kis lélekmelegítőnek: repülj velem most képzeletben a tavaszi-nyári időszakba, és nézzük meg együtt, milyen holmik lesznek a legtrendibbek! A jó hír, hogy néhányra már akár most, a leárazások alkalmából is lecsaphatsz (baráti, vagy inkább barátnői áron). Klikk a képekre a nagyobb méretű fotókért! 

1. Pink - a kislányos pink nem csak kislányoknak való! Párosítsd fekete és arany kiegészítőkkel, és akár vagány hatást is elérhetsz vele. Ha ruhaként viseled, akkor szerintem ne viselj hozzá más hangsúlyos holmit, mert ez a szín amilyen imádnivaló, olyan intenzív is. ;)


2. Ha tavasz, akkor virágminták! Ugye, hogy ezt a trendet csak szeretni lehet? ;)


3. A hetvenes évek divatja ismét nagyon menő lesz, a már említett virágmintáktól a pöttyökön és geometriai formákon át a csillogó estélyikig jöhet minden, ami neked - és anno Anyukádnak vagy a Nagyinak - megtetszett.


4. A Nagyi mellényét se felejtsd el kölcsönkérni, ha buliba mész. Na jó, csak vicceltünk, de az tény, hogy a sokak szerint borzalmas ízlésre valló mellények idén ismét divatba jönnek.


5. Visszatérnek a hangsúlyos vállak: a válltömés és a lekerekített vállú ruhák is abszolút menőnek számítanak majd!



6. Szerezz be egy szép ballonkabátot...


7. És valami sárgát!


8. Emeld az ezüstös csillogást!


9. Szerezz be egy babydollszerű ruhát, egy férfiinget vagy egy ilyen köntöst!




10. Ne félj a punktól! Ha visszafogottabb vagy, akkor legalább egy szegecses kistáskát szerezz be, imádni fogod!


Az idei tavaszi-nyári trendek elég sokszínűek lesznek - ez csak egy kis bepillantás volt mindabba, ami hamarosan ránk vár. :) Neked melyik a kedvenc stílusirányzatod?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése