2019. október 8., kedd

Így használd az őszi shoppingolást egy kis mozgásra

Ez a nyár is véget ért: egyre rövidebbek a nappalok és az idő is hűvösebb. Az őszi leértékelések azonban kárpótolhatnak minket, hiszen nincs is jobb érzés, mint új szettekkel várni a következő nyári szezont. Viszont, ha szeretnél igazán jól festeni bennük, a legjobb, ha a ruhák és kiegészítők mellett az alakodra is fordítasz egy kis figyelmet. A következő tippek segíthetnek, hogyan csempéssz egy kis mozgást a nyárzáró bevásárlásba.
Sportolj sorban állás közben!
Nyugi, nem négyütemű fekvőtámaszra vagy légboxra gondolunk. Van viszont egy olyan gyakorlat, ami igénybe veszi izmaidat, ugyanakkor egyáltalán nem feltűnő. Ez pedig nem más, mint a „vádlizás”. Nincs más dolgod, mint lábujjhegyre emelkedni pár másodpercig, majd újra a földre ereszteni a sarkad. Elsőre talán nem hangzik fárasztónak, de körülbelül egy perc ismételgetés után biztosan elkezd égni – és ami a legjobb, ezzel egy időben formásodni – a vádlid.
Vásárolj sportruházatot!
Ha sportruházatot vásárolsz, két legyet üthetsz egy csapásra. Egyrészt szívesebben állsz majd neki a mozgásnak, ha tetszel magadnak a legújabb szettedben. Másfelől pedig óriási különbséget jelentenek a minőségi anyagok. Jól szigetelő, remekül szellőző ruhákban, egy pár rugalmas és kényelmes cipőben, valamint praktikus kiegészítőkkel felszerelkezve sokkal jobban fog menni a mozgás, így végre kihozhatod magadból a maximumot. Hidd el, sportra költeni mindig jó befektetés!
Alaposan nézd végig a kínálatot!
Mindenki egyetért azzal, hogy egy sokszintes, többszáz méter hosszú bevásárlóközpont alapos végigjárása igazi sportteljesítmény, te se végezz hát félmunkát! Shoppingolás közben mindenképpen menj be az összes üzletbe, a boltok sorait pedig ne csak a szemeddel pásztázd végig, járd be a közlekedőket. Így nemcsak nagyobb eséllyel találod meg álmaid ruháját vagy cipőjét, de alaposan megnöveled a megtett métereket, esetleg kilométereket is.


Járd végig rollerrel vagy biciklivel az üzleteket!
A leárazások idején szerencsére a borongós napok mellett még kifoghatunk néhány napsütéses, meleg napot, így simán végig tudod járni kedvenc üzleteid biciklivel vagy rollerrel. Ha pedig így teszel, nemcsak a frissen szerzett göncök, de a mozgás közben a szervezeted által termelt szerotonin és dopamin is boldogsággal tölt majd el, ráadásul kalóriákat is égetsz, így még jobban fogsz kinézni a frissen vásárolt ruháidban.
Kerüld a gyorséttermeket!
Vásárlás közben könnyű elcsábulni a bevásárlóközpontokban sorakozó csábítóbbnál csábítóbb éttermek láttán. Azonban minden alkalom, amikor ellenállsz a kísértésnek, egy újabb lépés a karcsú derék felé. Amikor pedig már tényleg nem bírod tovább, a gyorskajáldák helyett próbálj inkább olyan helyet keresni, ahol egészséges ételeket kapsz.
Ha kíváncsi vagy, hogyan tudsz egy kis mozgást csempészni a mindennapi életedbe, látogass el a MozogjTöbbet.hu oldalra, ahol hasznos tippeket, kihívásokat és érdekességet találsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése