2016. április 13., szerda

Dizájnerdarabok is várnak a Glamour Gardróbfrissítésen!

Akár hiszitek, akár nem, akár dizájnerdarabokra is szert tehetsz a Glamour Gardróbfrissítésen! :)

Idén visszatér a GLAMOUR Gardróbfrissítés 
A
z olimpia évében paralimpikonokat támogat a magazin

Az ami neked régi, másnak új” mottóval május 19-21-én újra megrendezi jótékonysági ruhacseréjét a GLAMOUR. A magazin ezúttal is arra buzdít mindenkit, hogy szabaduljanak meg azoktól a megunt, de jó állapotú ruháiktól, kiegészítőiktől, amelyek másoknak vonzók lehetnek, és vásároljanak újabbakat - jelképes összegért. A felajánlásokért cserébe háromszor 100 000 forint értékű készpénzutalványt sorsolnak ki, a GLAMOUR Gardróbfrissítés bevételével pedig a paralimpikonokat támogatják.

Jelképes összegért, mindössze 500 forintért kínálják majd a ruhákat és kiegészítőket a GLAMOUR éves gardróbfrissítésén május 19-én, 20-án és 21-én a GLAMOUR popup üzletében a WestEnd City Center Millennium udvarán. A magazin évente megrendezendő eseményén résztvevők az olvasók által felajánlott izgalmas darabok között válogathatnak, miközben a megvásárolt termékek árával jótékony célokat szolgálnak.


 „A környezettudatosságot a magazin hazai megjelenésének kezdete óta hangsúlyozzuk, és tudatosan jelöljük a zöld termékeket. Emellett számtalan cikk jelent már meg azzal kapcsolatban, hogy oda kell figyelnünk, mekkora is az ökológiai lábnyomunk. Ennek csökkentéséhez jelentős mértékben hozzájárul, ha a megunt, de másoknak valószínűleg értékes ruháinkat nem a szemetesbe dobjuk, hanem elcseréljük vagy másoknak ajándékozzuk” – hívja fel a figyelmet Maróy Krisztina, a GLAMOUR főszerkesztője, aki reméli, hogy sok-sok olvasó csatlakozik majd az akcióhoz.

Akárcsak azok a hírességek és divattervezők tették, akik nem csak gardróbjuk egyes darabjait ajánlották fel a vásárra, de különleges adományaikat árverés keretében is licitre bocsátják május 21-én szombaton 16 órakor. A GLAMOUR Gardróbfrissítés záró napján emellett az is kiderül, ki az a három szerencsés, aki a ruhacserére küldött felajánlásaiért 100 000 forint költőpénzt nyer.

Annak érdekében, hogy a vásárlás még szórakoztatóbb legyen, a GLAMOUR ezúttal is stylistokkal, profi fodrászokkal és sminkesekkel kedveskedik a szépülni vágyóknak, miközben hazai sztárfellépők is színesítik a programokat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése