2016. április 12., kedd

Ismered a Natics Natural Care termékcsaládot?

Ha még nem ismered ezeket a termékeket, akkor mutatok egy sajtóanyagot, amit átolvasva szerintem te is kedvet kapsz, hogy kipróbáld ezeket a természetes kozmetikumokat! :)

NATICS natural care - A legjobbat adjuk Neked!

Manapság annyi inger és megpróbáltatás éri bőrünket, hogy szüksége van olyan fajta ápolásra, amely hosszú távon járul hozzá szépségének és egészségének fenntartásához. Valószínűleg sok olyan kozmetikummal találkoztál már, amelyek elkápráztattak illatukkal, színükkel, állagukkal vagy néha gyors, látványos hatásukkal. Jól hangzó, divatos hatóanyagokat találsz bennük, de amikor megnézed az összetevők listáját, akkor látod, hogy javarészt bőrödnek vagy semleges, vagy akár ártalmas anyagokat tartalmaznak.

Bőröd egészségét szem előtt tartva fejlesztettük ki Neked a NATICS NATURAL CARE termékcsaládot. Fáradhatatlanul keressük a legmegfelelőbb, természetes és legjobb minőségű alapanyagokat. Kozmetikumaink hazai fejlesztésűek, receptjeink hosszú tesztelések eredményei, hogy a lehető legjobbat adhassuk Neked!


Natúr kozmetikumaink természetesen ápoló és tápláló összetevőket tartalmaznak, minden hatóanyagot, hatóanyag-együttest a legoptimálisabb koncentrációban alkalmazzuk. Natúr arc- és testápolóinkban található növényi olajok és vajak hidegen sajtoltak, amelyek közül a legtöbb organikus gazdálkodásból származik. Arclemosóink és tusfürdőink természetes összetevőkkel és növényi eredetű tenzidekkel kíméletes módon ápolnak már a tisztítás alatt. Natúr szappanjaink hidegeljárással készültek, hogy a lehető legtöbb növényi hatóanyagot őrizzük meg bennük. Ápoló kozmetikumaink bőrödet igényének megfelelő olajokkal, hatóanyagokkal és vitaminokkal táplálják, mindezt kompromisszumok nélkül. Alapanyagaink ellenőrzött beszállítóktól származnak. Termékeinket rendszeresen ellenőrizzük, akkreditált laboratóriumban vizsgáltatjuk be  őket és tárolóikat is. Termékcsaládunkban nem találsz kőolaj-származékokat, állagjavítókat, parabeneket, mesterséges színezékeket és parfümöket, kémiai stabilizátorokat, formaldehid-származékokat, valamint PEG mentesek.

A NATICS NATURAL CARE termékcsaládunk azzal a céllal készült, hogy bőrödnek az alapoktól olyan természetes ápolást nyújtson, amelyet hosszú távon is meghálál!

Egy kis tavaszi-nyári felfrissülés, Csajok? ;-)))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése