2016. június 16., csütörtök

5 csodás kép a Magenta nyári katalógusából

Egy újabb sajtóanyagot és néhány fotót is hoztam nektek, amiből kiderül (úgy nagyjából), hogy mi mindennel készült a Magenta az idei nyárra. Neked melyik a kedvenced? :)

Színek és formák összjátéka

A Magenta vagányan indítja a tavaszt, debütálnak az ultramodern fazonok és merész színek, mi pedig örömmel mutatjuk meg milyen színes egyéniségek is lehetünk idén nyáron!

A Magenta ezúttal szakított a finom pasztellekkel, a romantikus púderszínekkel és virágmintákkal. Friss és bátor szemlélet szerint alkotta meg nyári kollekcióját. A ruhatár, legnőiesebb, egybeszabott darabjai újító szellemben születtek, ugyanakkor ismét visszatért a klasszikus „kis fehér” is, ráadásul a kisszériás kollekciókat gyártó kedvencünk ezúttal is szigorúan ügyelt arra, hogy ruhái olyan látásmóddal készüljenek, mellyel maximálisan kifejezésre juthat a nőiesség.


A tervező, Dankó Ágnes az idei szezonban az ötletes szabászati megoldásokra, és az izgalmas szín-kontrasztokra fókuszált, melyek gyönyörűen érvényesülnek a tiszta szabásvonalak mellett. Az ötletes, legtöbb esetben aszimmetrikus szabászati megoldások szépen kirajzolódnak az egyszínű és csíkos mintázatú anyagokban. 


Találunk testre szorosan szabott, a test vonalát lágyan követő és bő fazonokat egyaránt. A ruhák egytől egyig nőiesek, de nem provokatívak, elsősorban a vállakra és a lábakra helyezik a hangsúlyt. Nincsenek mélyen dekoltált megoldások, egy-egy stratégiai ponton cselesen elhelyezett kivágást, vagy hálós betétet viszont annál inkább találunk. A geometria szinte vezérelve az új kollekciónak, ez ad egyfajta karaktert a ruháknak.


A mély indigókék a fehérrel, a kobaltkék a lime-al, a narancs a málnával lép idén „divatházaságba” Persze nem mondhatjuk ezt monogám kapcsolatnak, hiszen a kék a naranccsal, a narancs a zölddel is kiváló duót alkothat. 


A Magenta lehengerlő fazonjai arra is lehetőséget adnak, hogy optikailag trükközhessünk a kritikus zónákban. A csíkok játékos elhelyezése minden alkatnak megengedik, hogy bátran viselje őket!

Az új kollekció cseppet sem visszafogott színei felszabadítják a ruhatárunkat és olyan pozitív erőforrásokkal töltekezhetünk általuk, mint a szenvedély, optimizmus, életöröm, békesség és kreativitás!


Lapozd át a Magenta nyári katalógusát ide kattintva, és gyönyörködj a szebbnél szebb színes ruhákban! :)


Szöveg: Balassa-Szökrönyös Éva – Etalon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése