2016. június 16., csütörtök

Neked mit ígér a nyár?

Neked mit ígér a nyár?
Teszt az ideális nyári programra


Hasonlóan egy kisiskoláshoz, mániákusan számolod a hátralévő napokat és csak egyszer szegted meg a tökéletes bikini-alakot varázsoló gluténmentes diétát. Ez csak egy dolgot jelenthet: itt a nyár! Ahelyett, hogy megvennéd az idei ötödik fürdőruhádat vagy végigböngésznél még egy horoszkópot, itt az ideje, hogy megtudd, a különleges személyiségeddel milyen nyárra is számíthatsz valójában!


1.    Milyen egy ideális nyári este?
a.    Álmaim hercegével romantikusan, kézen fogva ülünk a tengerparton és naplementét nézünk…
b.    Valamelyik fesztiválon egy fergeteges buliban tombolok egy haverom nyakában ülve, utána meg gyorsan belopózom a backstage-be (míg a biztonsági őrök ki nem kergetnek).
c.    Tábortűz és borozgatás a tengerparton, majd amikor már csak a hold világít, mindenki beveti magát a vízbe természetesen – természetesben.
d.    Elő a magassarkút és a legdögösebb party szettet: egy jachton töltöm az egész éjszakát – tánc és koktélok társaságában

2.    Hova mennél el legszívesebben?
a.    Velencébe, mert imádom a romantikus mediterrán utcákat, szívem szerint egész nap csak sétálgatnék, majd a Nagy Ővel kettesben üldögélnék egy gondolában
b.    Mindegy, csak legyen hatalmas buli: minden évben az összes fesztiválon ott vagyok, úgy érzem, mintha az egész nyár egy nonstop fesztivál lenne
c.    A lényeg, hogy tengerparton legyek: napközben sellőként egész nap a vízben vagyok, este pedig a parton iszogatunk
d.    Barcelonában egy luxusszáloda medencéjénél szürcsölném a koktélokat és kápráztatnám el a nagyérdeműt a tökéletes bikini-alakommal

3.    Mit csinálsz a tengerparton?
a.    Sétálgatok a tengerparti szellőben, ami belekap a kalapomba
b.    Elő egy mojitoval, és becsatlakozom a legnagyobb tengerparti buliba: legyen szó közös táncról, vízi párbajról vagy csak egy közös jógáról. 
c.    Szörfözés, wakeboard, vízisí: csak rohanok egyik programról a másikra, közben néha kikapcsolódásképp pancsolok a vízben.
d.    Hűsölök egy napernyő alatt a stílusos fürdőruhámban, és gyűjtögetem az elismerő tekinteteket

4.    Kikkel mész el nyaralni?
a.    A családommal – no persze közben reménykedem, hogy a Dirty Dancinghez hasonlóan én is megtalálom a nyaralás alatt a Nagy Őt.
b.    Akár egyedül is belevágok, hiszen tudom, hogy a nap végére már hatalmas társaságom lesz – legalább nem kell senki miatt visszafognom magam.
c.    A legközelebbi barátaimmal fejest ugrunk a nagyvilágba: velük teljesen elengedhetem magam és nem kell félnem, hogy egyedül maradok…
d.    Egy-két barátnőmmel, aztán meglátjuk, kikkel hoz össze minket a sors – általában útközben mindig megváltozik a társaság.

5.    Mit viszel magadra a nyaralásra?
a.    Néhány csinos kisruhát és egy jó könyvet – szeretek elmerülten álmodozni és közben reménykedem, hogy az olvasott sorok valóra válnak…
b.    Csak egy szál bikinit: a következő napok arról fognak szólni, hogy minél nagyobbat bulizzak, ha szükségem lesz valamire, hát kérek mástól.
c.    A barátaimat – minden mást meg lehet venni, de a jó társaság az hatalmas kincs.
d.    A magassarkúmat és a legdivatosabb napszemüvegemet soha nem hagyom otthon! Az ember az, amit felvesz!
És íme, az eredmény - kattints rá a nagyításért! 

Akár most mész nyaralni, vagy csak álmodozol? A Springfielddel a nyár minden napján úgy érezheted magad, mintha egy tökéletes vakáción lennél. A My Perfect Summer videóból megtudhatod, hogyan élvezheted ki a napsütéses időszak minden pillanatát. A magyar sztárok és bloggerek már bekapcsolódtak: keresd a #jointhiswave tageket Dallos Bogi, Festy in Style és Larinne Instagram oldalán!

Forrás: Noguchi Porter Novelli

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése