2016. július 19., kedd

Speed of Light: íme, az adidas legújabb foci cipő kollekciója!

Ritkán jutok el sajtótájékoztatókra, de azok általában nagyon jó élmények számomra. Nem volt ez másként a mai adidas-rendezvénnyel sem, amit annak kapcsán tartottak az Andrássy úti focis márkaboltban, hogy megjelent az Európa-bajnokság utánra időzített foci cipő kollekciójuk. Ezt Speed of Light-nak hívják, és három különböző modellel hódíthatja meg a futball szerelmeseit: az X16, az ACE16 és a Messi16 modellek közül hozzám ez utóbbi áll a legközelebb, mivel Lionel Messi a kedvenc focistám :) de ha a színeket nézzük, akkor a pink X16-ot választanám, már csak azért is, mert a mostani futócipőm is ilyen színű, és imádom, ezért a színt is nagyon megszerettem.



A magyar válogatott játékosok közül Lovrencsics Gergő is megszerette már Speed of Light cipőjét, ugyanis az X16-os modellt használja egy ideje, és az adidas Budapest szervezésében a sajtóeseményen el is mesélte a cipővel kapcsolatos tapasztalatait, na meg a franciaországi élményeiről is tartott egy rövid beszámolót.


A végén még ahhoz is volt kedve és energiája, hogy elcsevegjen velem egy kicsit a divatról: elmondta, hogy a magánéletben szeret színesen öltözködni, mert önmagát is egy színes egyéniségnek gondolja, és szereti, ha ez az öltözködésében is vissza tud tükröződni a világ felé. Amikor viszont elegánsan kell felöltöznie, akkor háttérbe szorítja a színeket, és inkább marad a klasszikusoknál. Arra a kérdésemre, hogy valaki segít-e neki az ideális outfitek kiválasztásában, elárulta, hogy sok mindent már egyedül is el tud dönteni, ki tud választani, de a kedvese előtt gyakran tart "főpróbát", ha biztosra akar menni.

Gergő nagyon kedves és közvetlen volt, még egy szelfit is bevállalt velem. :)


Mutatok néhány további képet a Speed of Light modelljeiről - szerintem szuperek ezek a színek!


És a modellek - először az ACE16: 


Ő a Messi16-os:


És végül az X16: 


Akik utálják a cipőfűzőket, azoknak mutatom - ez az elől teljesen zárt, fűzőtakarós megoldás mennyire jó! :)


Neked hogy tetszenek a Speed of Light cipők? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése