2016. december 12., hétfő

Papírzsepit elő, itt a legmeghatóbb karácsonyi videó, amit idén láthatsz

Karácsonyi élményeiről mesélt Zwack Sándor

Jellegzetes magyar elemekkel tarkított karácsonyi filmet mutat be az Unicum, ennek apropóján Zwack Sándor is visszaemlékezett a családi karácsonyokra. 

„Két fiúgyermek édesapjaként ma is ugyanúgy várom a karácsonyt, mint kiskoromban, csak most már az a legfontosabb, hogy a gyerekeim arcán lássam a ragyogást, a boldogságot, amikor összegyűlik a család” – mondta el Zwack Sándor az Unicum megható karácsonyi filmje kapcsán, amely a hagyományokat és a családot összetartó erőket helyezi a középpontjába. 

„Nálunk a karácsony mindig az év egyik legfontosabb családi eseményét jelentette, egészen kiskoromtól kezdve a karácsonyfa vásárlás egy igazi apa-fia program volt. Édesapámmal együtt választottuk ki a tökéletes fát, ami soha nem lehetett 3 méternél kisebb és mindig csak kézzel készített díszekkel díszítettük. Édesanyám még pattogatott kukorica füzért is csinált minden évben, amit aztán jól lelopkodtunk a fáról a húgommal. A közös favásárlást egyébként a fiaimmal is folytatom, minden évben közösen választjuk a fát” – mesélte Zwack Sándor a karácsonyi emlékeiről.

Sándor azt is hozzátette, hogy a családja számára mindig is sokat jelentettek a hagyományok és az, amit az egyik generáció adott át a másiknak, így két fiúgyermek édesapjaként igazán a magáénak érzi az elkészült karácsonyi filmet. „Szerettük volna bemutatni azt, ahogyan az apák észrevétlenül is példát mutatnak a gyermekeknek, és, hogy ez a példamutatás aztán átöröklődik a gyerekeken keresztül az unokákra, így teremtve meg a generációkat összefűző kötelékeket” – mesélte. Ráadásul egy olyan titkot is elárult, amit csak a szemfülesek vesznek észre: ő maga is szerepel a filmben statisztaként.

A karácsonyi videót itt tudod megnézni, de ha hozzám hasonlóan érzékeny lelkű teremtmény vagy, akkor készíts elő egy papírzsepit! ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése