2017. március 24., péntek

Így lesz mindig finom illat az otthonodban

Odaégett a süti, a cipős szekrény meg a szemetes környékén sincs épp a legjobb illat, és neked már nincs időd szellőztetni, mielőtt megérkeznek a vendégek, Kezeket fel, kinek ismerős? ;) Nos, az Air Wick újdonságaival neked sem kell többé a kellemetlen szagok miatt aggódni - jöjjön a sajtóközlemény az elegáns csomagolású és nem mellesleg szuper illatú kis "csodákról". :-)))

Air Wick Pure aerosol és Freshmatic - így lesz a lakásodban mindig finom illat!

Pure aerosol:
A hagyományos, víz alalpú aeroszolos légfrissítőkkel szembeni egyik fő ellenérv, hogy megtelepednek a felületeken és nedvessé teszik őket. Ez a legfőbb különbség az Air WICKTM Pure és a többi hagyományos Air Wick aeroszolos légfrissítő között - a Pure használata kevesebb visszahulló párát eredményez.
Az Air Wick Pure a legújabb innováció a prémium aeroszolok piacán, melynek új formulája nem tartalmaz vizet, így azonnal elmerülhetünk a magával ragadó illatokban.

Hogyan működik?
A Pure hajtógázt és tartós illatot használ egy nyomás alatti zárt tartályban. Szemben a hagyományos aeroszolos légfrissítőkkel [1], az Air Wick Pure légfrissítők illata sűrített levegőn keresztül diszpergál, nem pedig vízalapú cseppek formájában. Így kellemes illatot biztosíthatunk otthonunkban, akkor és amikor szükségünk van rá, méghozzá visszahulló vízpára nélkül, mely ragadós felületeket eredményezhet.

Mitől más a Pure?
Az Air Wick büszke termékinnovációira, melyek segítségével egészségesebb életet élhetünk. A hagyományos légfrissítőkkel szembeni ellenérvek meghallgatása után az Air Wick kifejlesztett egy még nem létező terméket, hiszen az üzletekben addig kapható légfrissítők víz alapú összetevőket használtak.
Ellentétben a legtöbb légfrissítővel, melyek jórészt vízbázisúak, az Air Wick Pure nedves pára nélkül semlegesíti a szagokat, elkerülve a nemkívánatos vízpárát vagy gyengébb illatot, melyek a szabványos aeroszolok melléktermékei. Ezáltal minden használat során egyedi illatélményt biztosít bosszúság nélkül.
Az új Air Wick Pure jellegzetes külseje kiemelkedik a többi légfrissítő közül és erős, mély színei által könnyedén különbséget tudunk tenni az illatok között. Az ergonomikus permetezőfejet úgy tervezték, hogy természetes fogása legyen.

Biztonságosan alkalmazható gyermekek és állatok környezetében?
Bár kerülnünk kell a termék használatát háziállatok és gyermekek közvetlen közelében, bátran használhatjuk a sprayt azokban a helységekben, ahol megfordulnak.

Kinek ajánlott az Air Wick Pure?
Az Air Wick Pure bárki számára ajánlott, aki pillanatok alatt illatossá varázsolná lakását visszahulló vízpermet nélkül. A légfrissítőket jellemzően azokban a helységekben használjuk, melyek kellemetlen szagúak, például a fürdőszobában. Az Air Wick Pure-t bárhol használhatjuk, ahol illatosításra van szükség, ahelyett, hogy csak a kellemetlen szagok elfedésére használnánk.
A spray könnyen körbevihető a lakásban, így bármely szobát felfrissíti, illetve semlegesíti a szagokat. Ha kevés az időnk, némi frissességet adnánk otthonunknak vagy váratlanul vendégünk érkezik, a Pure hatékonyan eltünteti a rossz szagokat, ezáltal otthonunknak jó illata lesz és készen áll bárki fogadására.

Mikor használjuk a Pure-t?
Az Air Wick Pure-al felfrissíthető a szoba és tökéletes környezetet teremthetünk bármilyen alkalomhoz, például a karácsonyhoz, egy barátokkal töltött estéhez vagy az emlékek megidézéséhez kedvenc nyaralásunkról. Ahhoz, hogy megtaláljuk a hangulatunkhoz legjobban illő illatot, használjuk az Air Wick Illatdekoratőr Alkalmazást.
* Gyermekektől és háziállatoktól elzárva, illetve hőtől távol tartsuk, mivel a nyomás alatt álló fémdoboz rendkívül gyúlékony.
Használjuk rendeltetésszerűen, és mindig olvassuk el a Pure flakonon található biztonsági információkat.


Freshmatic:

60 napig tartó folyamatos illat
A Freshmatic légfrissítő folyamatos illatot biztosít otthonunkban, minden szobát megtöltve az általunk választott illattal. A készülék három illaterősség fokozatával lehetővé teszi, hogy mindig kontrollálhassuk az illat intenzitását. Legalacsonyabb fokozaton az utántöltő tartalma akár 60 napig is kitart, de ha magasabb fokozatra állítjuk a készüléket, intenzívebb illatélményt kapunk.

Egyedi és változatos dizájn
A Freshmatic készüléket úgy tervezték, hogy dekoratívabb legyen, mint a hagyományos légfrissítők. A készülék beleolvad otthonunk stílusába és a hálószoba kivételével a lakás összes helységében elhelyezhető -  polcokra, szekrényekre vagy akár falra is akaszthatjuk. Ügyeljünk rá, hogy a padló szintje felett legalább 2 méterrel helyezzük el, ezáltal biztosítjuk, hogy az illat a lehető legjobban szétszóródjon az egész lakásban.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése