2017. április 7., péntek

Ez a kényelem a Te lábaidnak sem luxus! ;)

Vettél egy csodaszép cipőt, de ki sem tudod benne tenni a lábad otthonról, olyan kényelmetlen a viselése hosszabb távon? A sport- vagy futócipődben is megfájdul a lábad estére? Mégis azt javaslom, mozdulj ki, hisz itt a tavasz - a Scholl jóvoltából mutatok pár programtippet, majd az is kiderül, miért lehet számodra is nagyon hasznos a többféle Scholl GELACTIV talpbetétből legalább egy. ;)

Itt a tavasz, mozdulj ki! – 4 programötlet, ami biztosan levesz a lábadról

Lassacskán búcsút mondhatunk a téli, latyakos, sáros időnek és bátran tehetjük fel a kérdést magunkban: merre menjünk a hétvégén? Lehetőségek egész tárháza tárul elénk, így egy kicsit segítünk leszűkíteni a listát. Íme 4 program, hogy ne otthon találjon a szombat-vasárnap!

1.        Irány a zöld!
Kirándulni vágyók és a túrázás szerelmesei az év e szakaszában már izgatottan nézik az időjárás jelentést, várva az első hétvégét, amikor már megfelelőek a körülmények egy hosszabb sétához a közeli ösvényeken. Budapesten is rengeteg gyalogút található, ami kacskaringósan vezet végig az erdőben és megdöbbentően szép kilátással kecsegtet. Ilyen például a Kis és Nagy- Hárs-hegyi kilátó és a Rupp hegy.

2.       Belvárosi körtúra
Annak sem kell ám otthon ülnie, aki kevésbé szimpatizál a természetben túrázás gondolatával. Egy finom kávé a Duna parton, egy kielégítő vásárlás a Vörösmarty téren, hazai vagy nemzetközi finomságok kóstolása a közeli termelői piacon. Számtalan lehetőséggel csábít a város, csak a kényelmes öltözet és komfortos cipő kell. Fedezd fel Budapestet, mintha csak külföldön volnál!


3.       Legyen tánc!
A téli hónapok alatt mélyen eldugott magassarkúk ideje megérkezett! Csizmák, bokacsizmák, teli talpú, tűsarkú… a lista véget nem érő. Ha bár a szandálokhoz kell még várni pár hetet, zártabb társaikat már bátran viselhetjük egy-egy bulin. Az örökzöld darabokban magabiztosan lehet levonulni az első pár tavaszi partiba és áttáncolni az éjszakát.

4.      Sportos időtöltés
A tavasz megérkeztével a nyár gondolata is egyre valóságosabbá válik. A friss levegő és napsütés sokakat vonz az testmozgás irányába. Kapjuk elő a sportcipőket, fussunk eleinte rövidebb szakaszokat, hogy a hetek előre haladtával egyre hosszabb távokat tudjunk a hátunk mögött. A sportolás nagy előnye a testünk átmozgatása mellett, hogy sokkal jobban ki tudjuk pihenni magunkat és üdébben kelünk, mint egy átlustálkodott nap után, így a hétvégét egy friss hétkezdés követ.

Bármelyik programot is választjuk magunknak, egy biztos, a kényelmetlen lábbeli még a legédesebb pillanatokat is könnyen meg tudja keseríteni. Az ilyen esetek elkerülése érdekében alkotta meg a Scholl a GELACTIV™ talpbetéteket, amelyek nem csak kényelmet biztosítanak a lábaknak, de enyhítik a fájdalmakat is. A talpbetétek mind a női mind a férfi lábak számára tökéletes alátámasztást nyújthatnak nemcsak a mindennapokban, de még sporttolás vagy éppen kemény fizikai munka közben is. Sőt egyes darabok kifejezetten a nőknek lettek kifejlesztve, extrém magas sarkú cipőkhöz, közepesen magas sarkú cipőkhöz, lapos talpú cipőkhöz, illetve nyitott cipőkhöz. Így bármilyen tevékenységhez  keresünk talpbetétet,  a Scholl termékei között mindenképpen megtaláljuk a nekünk legmegfelelőbbet.



További információkért látogass el a www.scholl.hu oldalra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése