2017. október 30., hétfő

Három város egy repülőjegy áráért

Ha hozzám hasonlóan te is imádsz utazni, akkor mutatok egy megoldást, aminek nemcsak szíved-lelked, hanem a pénztárcád is örülni fog! ;)

Három város egy repülőjegy áráért? Itt az ingyenes stopover!

Az Air France-KLM különleges ajánlattal kedveskedik az Észak-Amerikába induló utasainak: a stopover opciónak köszönhetően az utasok plusz költségek nélkül szakíthatják meg utazásukat Párizsban és Amszterdamban, oda- és visszaútjukon egyaránt.

2017 október elsejétől aki Air France-szal vagy KLM-mel utazik New Yorkba, Chicagóba vagy Philadelphiába, érdemes kihasználnia a légitársaság által kínált ingyenes* lehetőséget és megszakítani az utazást pár napra Amszterdamban vagy Párizsban. A stopover szolgáltatás csak néhány légitársaságnál elérhető, pedig rendkívüli lehetőség az kalandorok számára. Az utasok foglalási osztálytól függetlenül az Air France-KLM stopover-ével három varázslatos várost fedezhetnek fel egy utazás áráért.


Ki ne akarna néhány napot eltölteni a sokszínűség városában, Amszterdamban? A kanálisok, a világhírű múzeumok és történelmi látványosságok miatt a holland főváros Európa egyik legromantikusabb és legszebb városa. A stopover opció egyik előnye, hogy a járatválasztásnál nem kell a csatlakozó járat indulásához igazodni. Például nem szükséges hajnalban kelnünk ahhoz, hogy Budapestről elérjük a párizsi Charles de Gaulle reptéren a New York-i csatlakozást. 

Ehelyett választhatunk egy számunkra kényelmes járatot, eltölthetünk egy csodás napot Amszterdamban, és akár másnap reggel továbbrepülhetünk a célállomásunkra, New Yorkba. Visszafelé pedig megállhatunk Párizsban több napra is, a jegy érvényességétől függően. A Georges Haussman tervezte Grand Central, a Champs Elysées vagy a bájos Montmartre teszi Párizst ellenállhatatlanná.  A “fények városa” továbbá a zamatos croissant-okról, autentikus Métro vonalairól, otthonos kávézóiról, és Pierre Hermé macaronokról híres.

Az Egyesült Államokba utazók számára az Air France-KLM a legkényelmesebb választás. A Delta Air Lines-szal és az Alitalia-val közösen a legnagyobb transzatlanti hálózatot kínálja a légitársaság, napi 270 járattal. A rengeteg desztináció ezáltal Európából átszállás nélkül elérhető, emellett kényelmesebb és gyorsabb a poggyász kezelés és vámprocedúra, hiszen az utasnak ezekkel csak a végső célállomáson kell foglalkoznia. Szeretne Ön is három várost meglátogatni egy repülőjegy áráért? Foglalja le jegyét az Air France vagy a KLM oldalain!


*Reptéri illeték merülhet fel. Az ár a transzfert és szállást nem foglalja magába. A jegyek egyedi feltételeket tartalmazhatnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése