2018. november 13., kedd

Voilá, itt vannak a chocoMe ünnepi kreációi

Több mint egy hónap még hátra van karácsonyig, de akár már most kedvünkre válogathatunk a végtelennek tetsző ajándékötletek közül a boltokban és online. Te mit szeretsz jobban? Megnézni, megtapintani, megszimatolni a kiválasztott szépséget, finomságot, vagy elolvasni róla a neten, amit lehet, és egy klikkel megvásárolni? Én a magam részéről mostanság annyira nem bírom a tömeget, hogy inkább az online vásárlás mellett állok (bár karácsony előtt néha, a nyugodtabb napszakokban szeretek betérni nézelődni, illatolni a boltokba, hátha még jobban megérinti a szívem az ünnep hangulata ;)).

És ha már készülődés, nálunk sem múlhat el a karácsony előtti "láz" (nem Saturday night fever, hanem Christmas night fever, értitek... :D) az édességek, különösen a chocoMe csokik beszerzése nélkül.

Örömmel jelenthetem tehát, már csak kis családom nevében is, hogy megérkeztek a márka ünnepi kreációi is - lássuk, milyen édes finomságokat alkotott idén Mészáros Gábor chocolatier. Klikk a képre a nagyításhoz! Te melyiket választod?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése