2016. január 20., szerda

Luxus kényeztetés az érzékeiteknek Valentin napra

A chocoMe idén sem indítja az új évet újdonság nélkül. Valentin nap közeledtével a Voilé termékcsaládot bővítik egy új, több szempontból különleges, kandírozott, étcsokoládéval bevont gyümölcshéjjal, melynek neve bergamot.

És hogy milyen egy ideális Valentin-napi ajándék? Szerintünk olyan, amelyik egyszerre hat minden érzékszervre.  Amitől tágra nyílik a pupilla. Megtelik izgatottsággal az orrüreg és a garat. Beindítja a nyálelválasztást és csőre tölti az ízlelőbimbókat – mondta Mészáros Gábor, a chocoMe alapítója, tulajdonosa. Ha a gyömbéres Voilé-ra azt mondtuk, hogy „Szokatlan ízvilág kifejezetten ínyencek részére”, akkor ez hatványozottan igaz az új termékünkre – tette hozzá a tulajdonos.

Kandírozott bergamot héj venezuelai étcsokoládéval bevonva
Az új Voilé íz elkészítéséhez a parfümőrök és a sztárséfek által egyaránt előszeretettel használt bergamot héjat vonják be a chocoMe-nél, egy  Venezuelából származó Criollo és Trinitario kakaóbabok nemes keverékéből készített 72% kakaótartalmú étcsokoládéval. A páratlanul összetett, különleges csokoládéfonatba zárt, egyszerre virágos és citrusos gyümölcsaromák lehengerlő ízkombinációt alkotnak.

chocoMe 72% étcsokoládé Venezuelából
Venezuela az ellentétek országa, hullámvasút a hófödte hegycsúcsok és a buja dzsungelek közt. Ennek a nem mindennapi csokoládénak az enyhén kesernyés jellegét két kakaóbab blend-je adja, a Criollo és a Trinitario. A fekete olivabogyó jegyei fás karakterrel bolondítják tovább az egyébként is páratlan házasítást – ezúttal mindezt lecitin nélkül.

Kandírozott bergamot héj
Calabria-ból származó bergamot jellegzetes illatának köszönhetően legtipikusabb felhasználója a parfümipar, ám ezúttal a chocoMe csokoládéval párosítja a gyümölcs héját. A növény kellemesen citrusos, frissítő, enyhén virágos illattal rendelkezik, mely felejthetetlen párost alkot a venezuelai csokoládékülönlegességgel.


Forrás: chocoMe Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése