2016. március 25., péntek

Haute couture dizájner tervez a KLM-nek

Haute couture tervező a KLM légitársaságnál

A holland dizájner, Jan Taminiau tervezi a következő négy évben a KLM World Business Class új fedélzeti neszeszerét. A luxus piperetáskák március 27-től lesznek elérhetők a nemzetközi járatokon.

Jan Taminiau négy éven keresztül minden évben új neszeszerrel lepi majd meg a holland légitársaság business utasait. A piperetáskák olyan eszközöket tartalmaznak, amelyek elengedhetetlenek egy hosszú utazáshoz. A tervező hat táskát álmodott meg 12 különböző színben, melyek a szépség mellett azt a célt is szolgálják, hogy az utasok a repülést követően is tudják használni. Az első bemutatott neszeszert a tervező haute couture kollekciója inspirálta, a második formája pedig leginkább egy pénztárcához hasonlít.


„A KLM évek óta dolgozik neves holland tervezőkkel, azzal a céllal, hogy folyamatosan meg tudjuk lepni az utasainkat. Taminiau stílusa elegáns és különleges, és követi a nemzetközi divattrendeket. A KLM büszke arra, hogy egy ilyen kaliberű dizájnerrel dolgozhat együtt. Az új neszeszer nem csak attraktív, hanem különösen praktikus is. Az utasaink imádni fogják a különböző dizájnokat.”- nyilatkozta Miriam Kartman, a KLM fedélzeti szolgáltatásokért felelős alelnöke.


„Az új neszeszerek clutch és pénztárca formáival azt szerettük volna elérni, hogy az utasok a repülést követően is használni tudják őket. Úgy terveztem ezeket a táskákat, hogy ajándékként is funkcionáljanak, hiszen a KLM olyan tárggyal szeretné megajándékozni utasait, amit a mindennapjaikban is tudnak alkalmazni.”- tette hozzá Jan Taminiau.


Nemzetközi holland
Az új táskák a KLM „nemzetközi holland” vízióját reprezentálják. Ez a vezérfonal a légitársaság számos szolgáltatásában visszaköszön: a World Business Class menüjét a holland Michelin csillagos séf, Jacob Jan Boerma álmodta meg, az étkészletet Marcel Wanders, az egyenruhákat pedig Mart Visser névjegye fémjelzi, és természetesen a kabinok dekorációja is holland tervező, Hella Jongerius munkája.
A tervezőről
Jan Taminiau a legsikeresebb és legexkluzívabb holland divattervezők egyike. Kreációit a világ minden táján hordják. Minden ruhája egyedileg a vásárló számára készül különleges technikával, és a legjobb anyagok felhasználásával. Saját kollekciója 2004-ben debütált JANTAMINIAU néven. A márkát az időtálló dizájn és az elegancia jellemzi. A tervező amellett, hogy minden évben jelen van a párizsi divathéten, szűkebb körű bemutatókat is tart Brüsszelben, Amszterdamban, Párizsban és Madridban. Taminiau számos nemzetközi elismerés után 2014-ben Hollandia legtekintélyesebb divat díját, a Grand Seigneur-t is elnyerte. Bővebb információt a tervezőről a http://www.jantaminiau.com/ oldalon olvashat.

Forrás: ACG.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése