2016. március 13., vasárnap

Luxusutazásra vágysz? Most rendkívüli kedvezmények várnak az Air France KLM-nél

Szívesen elutaznál valami jó kis egzotikus szigetre, vagy befizetnél egy luxusútra, de úgy gondolod, hogy már a repülőjegy is több százezer forintba kerül? Nos, nem feltétlenül: az Air France és a KLM légitársaságok akcióinak köszönhetően most egy-egy messzi-messzi úticél (nem galaxis ;)) elérhetőbb lehet, mint gondolnád. Mutatom a sajtóanyagot. :)

Rendkívüli kedvezmények az Air France KLM-nél

Az Early Bird promóciónak köszönhetően most három héten keresztül számos desztináció érhető el olcsóbban.

2016. április 4-ig az Air France és a KLM légitársaságok repülőjegyei kiemelt kedvezménnyel vásárolhatóak meg azokra a járatokra, amelyek vagy 2016 június 30. előtt vagy 2016. augusztus 21 és december 15. között indulnak. Érdemes élni a lehetőséggel, hiszen az Early Bird kedvezménnyel a világ számos egzotikus, lenyűgöző úticéljára most kivételes áron foglalhatóak a repülőjegyek.

Az utasok élvezhetik tengerpartok melegét a hűvösebb hónapok alatt is, vagy ellátogathatnak híres múzeumokba, színházakba, fesztiválokra – legyenek azok akár Dél- Amerikában, Ázsiában, Afrikában, vagy az Amerikai Egyesült Államokban. Az Early Bird promóció legkedvezőbb ajánlatai New York, Bangkok, és a gyönyörű Guadelupe. A lista még számos különleges desztinációt tartalmaz, amelyek bármelyikére most három héten keresztül rendkívül kedvezményes áron foglalhatnak jegyet az utasok.A hatalmas Buddha szobrokról, az extravagáns felhőkarcolókról, nyüzsgő utcai piacokról híres thai fővárosba, Bangkokba most 139 900 Ft-ért lehet jegyet foglalni.


Karibi napsütés, fehér homokos strandok, türkizkék tenger, és egy európai életmód. Guadeloupe két szigete lenyűgöző természeti és kulturális látnivalókat kínál. Pointe-a-Pitre célállomásra a promóció időtartama alatt 155 900 Ft-tól érhetők el a jegyek.New York a felhőkarcolókon és a Wall Street-en kívül a krémsajtos bagelek, a papírpoharas kávék és a varázslatos Boadway előadásokról híres. Az izgalmas, nyüzsgő Nagy Alma sosem okoz csalódást. New York-ba a kiemelt időszakban már 136 900 Ft-tól foglalhatók a repülőjegyek.Forrás: ACG.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése