2016. november 1., kedd

3+1 tipp a csábító tekintetért

Hetek óta érik bennem ennek a bejegyzésnek az ötlete, és hát mire jó a hosszú hétvége... szóval most volt egy kis időm megírni, és meg is osztom veletek. :) Szóval íme 3+1 sminkcucc, amivel csodás tekintetet varázsolhatsz magadnak.

1. Szemceruza: Clinique Skinny stick - ahogy a neve is mutatja, ez vékony vonalat húz, így precízen lehet vele dolgozni. További jó hír, hogy ez nem zárja ki a tartósságot: ha reggel felkened, délutánig fennmarad, nem kenődik el. Az esti buli előtt pedig csak egy kis igazítás kell, és már mehetsz is. :)


2. Szempillaspirál: Clinique High Impact mascara - úgy 8 éve ezt használom, és nem is szeretnék váltani, mert nagyon szépen fed, nem csomósodik, és a nap végén egy kis langyos vízzel is tökéletesen lejön. Egy rövid megjegyzés: esküvőkre és megható mozifilmre inkább kenj fel valami mást, de egyéb esetekben nem hagy cserben (és nem leszel tőle pandamaci). :)


3. Yves Saint Laurent Couture Palette Collector - számomra ez az őszi szezon egyik legkifinomultabb újdonsága: a burgundi és a zöld azonnal sminkelésre csábít, míg az arany, a nude és a szürke gondoskodik arról, hogy azért visszafogottságban és eleganciában se legyen hiány. ;)


+1: A szép szemöldökért: MAC Brow set - első pillantásra azt hittem, ezek szempillaspirálok, de neeeem! Annál sokkal izgalmasabb dolgok. Manapság már nemcsak a szemek, hanem a szemöldök festése is nagy hangsúlyt kap, és ez egy tök jó ideiglenes megoldás - ráadásul dúsítani és formázni is segít a szemöldöködet. Használd a megfelelő színűt, így gondoskodhatsz arról, hogy nemcsak a szemed, hanem az egész arcod szép és harmonikus legyen.


Neked melyik a kedvenc szemszépítő terméked? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése