2016. november 17., csütörtök

Édes újdonság, aminek te sem tudsz ellenállni!

Csokoládékéregbe rejtett, ellenállhatatlan gyümölcszamat

chocoMe jóvoltából télen is újabb mámorító csokoládé élvezetek várnak ránk – a felejthetetlen ízvarázslatainak köszönhetően nemzetközileg is elismert manufaktúra teljesen új termékkel, a Fruité-vel köszönti a következő kulináris szezont. A szó jelentése: zamatos. A legfrissebb csokoládéköltemény méltán kapta ezt a nevet, ugyanis a chocoMe gyümölcszselé fejlesztései kizárólag gyümölcspüré felhasználásával készülnek, teljes mértékben mellőzve aromákat, színezékeket és ízesítőszereket. Három ízkombináció három alapgyümölccsel, amiket a manufaktúra olyan különleges karakterekkel tett egészen egyedivé, amelyeknek köszönhetően elementáris frissességű gyümölcsízt tudnak a 70% kakaó tartalmú francia Cacao Barry étcsokoládé roppanós kérge alá rejteni.
Ananász – lime - kaffir lime
Az édeskés ananász és az eleven lime kombinációját a pikáns, nagyon aromás kaffir lime reszelt héja egészíti ki. A zselésített gyümölcsök friss, természetes ízösszetevőit a 70%-os kakaótartalmú étcsokoládé roppanós héja foglalja keretbe.
Málna - yuzu
A zamatos málna és a pikáns, kissé savanykás yuzu (japáncitrom) kettőse páratlanul gazdag ízharmóniát kínál. A zselésített gyümölcsöket lágyan összefogó, az ecuadori Arriba és az afrikai Forastero blend kakaóbabok háziasításából készített 70%-os kakaótartalmú francia étcsokoládé teszi ezt a gazdag kreációt igazán harmonikussá.
Burgundiai feketeribizli - bergamot
A termőterület szelektált burgundiai feketeribizli (Noir de Bourgogne) egyszerre savanykás és édes íze a bergamot citrusos, kissé virágos aromáival keveredve páratlanul gazdag és intentív ízélményt nyújt. A zselésített gyümölcsöket körbeölelő, 70%-os kakaótartalmú étcsokoládé ezt egészíti ki és teszi igazán kerekké és kiegyensúlyozottá.  
A szofisztikált, igéző ízek sokszínű univerzuma tehát még teljesebbé vált – a chocoMe így gondoskodik róla, hogy az új évszak leghidegebb napjai se telhessenek el bársonyos étcsokoldé ölelések, trópusi és pirosan izzó gyümölcsvarázslatok csábításai nélkül. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése