2017. szeptember 22., péntek

Stíluskirálynő vagy? Jelentkezz és szerepelj a Stíluspárbaj második évadában!

A Stíluspárbaj második évada megújult díszlettel és vadonatúj kihívásokkal indul ősszel a Sony Max-on, a csajos szórakoztató csatornán. A trendek közötti eligazodásban továbbra is Lakatos Márk lesz a hölgyek elsőszámú segítője. Kendőzetlen kritikából és ütős válogatásokból az új évadban sem lesz hiány, a versenyzők hétről – hétre a legkülönbözőbb szettekkel próbálják bebizonyítani, hogy az ő stílusuk a legtrendibb. A válogatás elkezdődött, október 10-ig jelentkezz a Sony Max weboldalán!

Elkezdődött a Stíluspárbaj második évadának castingja! Te is divatimádó vagy és vásárolni is szeretsz? Akkor nincs más dolgod, csak jelentkezni a műsorba! A Stíluspárbaj szereplői a játék elején borítékot húznak, az abban található összegből költhetnek egy-egy szettre és mutathatják meg az ország legismertebb stylistjának, Lakatos Márknak, hogy mennyire egyedi, trendi és persze stílusos összeállításokkal tudnak előrukkolni a heti tematikát szem előtt tartva. A játékosok a vásárlás közben is kikérhetik Márk véleményét, ha esetleg elbizonytalanodnának, azonban mindössze két óra áll rendelkezésükre, hogy mindennel elkészüljenek.


Nem rejted véka alá a véleményedet? Nem is kell, a műsor zárásaként a divatmániások külön-külön bemutatják az általuk összeállított szetteket, és egymást is pontozzák! Márk a hét fő eseményén, a divatbemutatón értékeli majd a teljesítményeket, ahol kiderül, hogy ki nyeri a kétszázezer forintos heti fődíjat. Vajon kinek van a legjobb ízlése?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése