2017. november 13., hétfő

Jön Victoria Beckham és a Reebok közös kollekciója

Hamarosan érkezik a fitnesz öltözékeket a hétköznapi sikkel ötvöző Reebok x Victoria Beckham kollekció. Az brit tervező olyan ikonikus márkanagykövetek mellé csatlakozik az új együttműködésnek köszönhetően, mint Ariana Grande, Gigi Hadid, Aly Raisman és Teyana Taylor. A márka és Beckham hosszútávú együttműködésének első állomása a 2018 végén piacra kerülő kollekció bevezetése lesz.

Az évek óta divatikonnak számító Victoria Beckham minden tervezése magabiztosságot, erőt és önbizalmat sugároz. A Reebok hasonlóan elkötelezett a nők bátorítása mellett: a márka az 1980-as években a világon elsőként dobott piacra kifejezetten nők számára tervezett fitnesz ruházatot, de ez a merész, innovatív hozzáállás a mai napig jellemző a sportszergyártó cégre.

A Reebok x Victoria Beckham kollekciót 2018 végén mutatják be, Reebok Innovation Collective részeként. A márka célkitűzése, hogy olyan innovatív, tech-vezérelt lábbeliket és ruházati cikkeket dobjon piacra, amelyek teljesen új sportélményt biztosítanak a viselők számára. A Reebok korábban ugyanebben a szellemiségben dolgozott együtt olyan neves divatházakkal, mint a Cottweiler, a Vetements és a David Clark Company.

„Tudatos márkaként nem csak népszerű nőket keresünk kampányainkhoz, hanem olyanokat, akik őszintén hisznek abban, hogy tetteikkel képesek megváltoztatni a világot. Pontosan ezért esett a választásunk Victoriára, aki egy igazi vizionárius típus, és minden lépésével arra törekszik, hogy a legjobbat hozza ki az őt körülvevő nőkből. Ez az erőteljes ambíció tükröződik mindenből, ami a nevéhez köthető, különösen igaz ez a kimagasló minőségű, előremutató ruhakollekcióira. Már alig várjuk, hogy az egész világ megcsodálhassa közös munkánk eredményét.” – hangsúlyozta Corinna Werkle, a Reebok női kezdeményezéseiért felelős alelnöke. 


Victoria Beckham bejelentés kapcsán elmondta: „Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy egy közös értékrenden alapuló együttműködés részese lehetek. Számomra a legfontosabb, hogy munkásságommal növeljem a nők önbizalmát, a Reebok pedig egy olyan márka, amely már évtizedek óta elkötelezett támogatója az ügynek. A hagyományos fitnesz ruházat és a divatos hétköznapi viselet ötvözése olyan izgalmas kihívás, amelyet mindig is ki szerettem volna próbálni. A saját ruhatáramat már évekkel ezelőtt kiegészítettem néhány sportosabb darabbal, ezért is örülök különösen a Reebok megkeresésének.”


Bővebb információért keresd a Reebok.com/VictoriaBeckham weboldalt vagy nézz szét Instagramon a @Reebok és @VictoriaBeckham profilján vagy a #ReebokxVictoriaBeckham hastag alatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése