Reviczky Gábor színművész régóta a
minőségi kávézás hazai nagykövete, aki él-hal a finom pörkölésű, tökéletes
kávéért. Arra azonban még ő maga sem számított, hogy a magyar kávéforgalmazó,
akivel hosszú idő óta dolgoznak a legkiválóbb ízharmónia megalkotásán,
meglepetésként róla nevezi el legújabb kávéját.
"Régóta nagy kávékedvelő vagyok, a napjaim csak
ezzel indulhatnak és általában ezzel is zárulnak, persze azért közben is
lecsúszik egy-kettő. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a minőségi kávézás
magyar nagykövete lehetek, az még inkább, hogy egy kávét is elneveztek rólam,
hiszen élek-halok a finom, krémes, lágy ízhatású rövid kávéért. Amikor először
kóstoltam a Berger&Co kapszulás kávéit, egyből éreztem, hogy ez más, mint a
többi, zamatos volt, tökéletesen kiadta a kávé lenyűgöző ízvilágát. Az én
speciális kedvencem 9 összetevőből áll, ezek meghatározott arányai hozzák ki a
legjobb aromákat, a megfelelő savasságot, és ami a legjobban tetszik, hogy
hosszú órákig nem megy ki az ember szájából az íz. Vannak rendkívül trükkös
kávéik is, például amit tonikkal kell inni, félelmetes kombináció. " -
mesélte Reviczky Gábor színművész, akinek otthon felesége készíti a legíncsiklandozóbb
kávét.
Eitzenberger Balázs, a Berger&Co társtulajdonosa
szerint a minőségi kávézást be lehet úgy szorítani egy kapszulába, hogy az árak
alacsonyan maradnak. „Az állandó minőség a legfontosabb számunkra, ezért
csak a legértékesebb és legkívánatosabb kávékat használjuk és forgalmazzuk.
Első magyar forgalmazóként legfőbb célunk, hogy megismertessük az emberekkel a
prémium kávézás élményét. Persze a tökéletes kávé létrehozásához
elengedhetetlen a kiváló alapanyag, a legmagasabb szintű pörkölési tudás és a
legjobb kapszulák. Szerettünk volna a küldetésünk mellé hiteles arcokat
választani, így nagy örömünkre szolgált, hogy Reviczky Gábor művész úr a
minőségi kávézás hazai nagyköveteként támogat minket. Most egy új terméket, a
színművész kedvenc ízvilágát mutattuk be, melyet tiszteletünk jeléül Reviczky
Gáborról neveztünk el” – mondta Eitzenberger Balázs, a Berger&Co
társtulajdonosa.
Epres Panni elég későn, 26 éves korában kezdett el
kávézni, de azóta olyannyira rákapott az ízére, hogy néha napi 4-5 csészével is
megiszik. "A kávézás nálam igazi rituálé, az elsőt ébredés
után, reggel 6-kor kortyolgatom el, miközben készülődök, megnézem az e-mailjeimet.
Általában az utolsó kortyot már félig az ajtóban állva, hidegen iszom, majd
napközben ebéd előtt jön a következő és délután még egyet-kettőt eliszogatok az
íze kedvéért. Csakis feketén szeretem, tehát sem édesítőt, sem tejet nem teszek
bele, így a legegészségesebb és így jön ki a kávé igazi zamata. Amikor
megkóstoltam a Berger&Co kávéját, egyből éreztem, hogy ez valamiért más,
ugyanis nem volt az a savas, facsaró utóíze, amit szinte mindig érzek más kávék
esetén" – mondta Epres Panni, a cégbemutató sajtótájékoztató háziasszonya.
A vállalat több évtizedes kávétapasztalattal a háta
mögött olyan kávé legendákkal ismerteti meg a kávézás szerelmeseit, mint
Jamaica Blue Mountain, a Hawaii Kona, a Panama Geisha és a Cup of Excellence
díjnyertes brazil kávé. A Berger&Co kínálatában a mindennapi kávékon túl
ínyenceknek készült egyedi kávékeverékek is megtalálhatók, sőt a frissen őrölt
kávéból készült speciális kávékapszulák még inkább a kényelmes kávézás élményét
szolgálják. A cég élen jár a kiegészítők forgalmazásában is, professzionális
kávégépeikkel és hangulatos kis csészéikkel koronázzák meg a mennyei
pillanatokat.
A sajtóanyagért köszönet a JustCreative-nak! ;)
A sajtóanyagért köszönet a JustCreative-nak! ;)
Megjegyzések
Megjegyzés küldése