2018. június 25., hétfő

Új szolgáltatások a KLM Economy osztályán

A KLM Holland Királyi Légitársaság megújult szolgáltatáscsomaggal várja utasait az interkontinentális Economy osztályain. Az utasok a repülés kezdetekor egy palack vizet, frissítőkendőt és fülhallgatót kapnak, így máris készen állnak a felszállásra. Emellett az Amszterdamból induló járatokon kibővült ételkínálattal várja az utasokat a KLM.

Az Amszterdamból induló, nappali interkontinentális járatokon az új ételkínálatban elérhetőek lesznek különböző meleg ételek, saláták és desszertek is. A hosszabb utakon a nassolni valók választéka fagylalttal, édességekkel és sós snackekkel bővül.

A szolgáltatás bevezetésének időbeosztása az interkontinentális járatokon
Az új szolgáltatásokat 2018. július 1-jétől a KLM a következő úticélokra induló járatain vezeti be: Bonaire (Arubán keresztül), Entebbe (Kigalin keresztül), Fortaleza, Oszaka, Hongkong, Vancouver, Szöul, Rio de Janeiro és Houston. A téli menetrend kezdetétől, október 28-tól pedig minden interkontinentális járaton elérhetők lesznek a szolgáltatások. A nappali és éjszakai járatokon túl további három távolsági kategóriát különböztetünk meg:
  • Rövidtávú interkontinentális járatok;
  • Középtávú interkontinentális járatok;
  • Hosszútávú interkontinentális járatok.
Az új szolgáltatás zónákhoz lesz igazítva annak érdekében, hogy minél jobban illeszkedjen az utasok bioritmusához. A kínálatban az ételek mellett – ahogy eddig is – különböző alkoholos és alkoholmentes italok szerepelnek majd minden járaton.

Fenntartható ellátás
A KLM arra törekszik, hogy járatain az ellátás minél fenntarthatóbb módon történjen. Így minden járatán az UTZ által hitelesített, vagy Fairtrade csokoládét fogyaszthatnak az utasok, illetve minden Amszterdamból induló járaton a KLM kizárólag hitelesített, állatbarát módon elkészített csirkét és tojást szolgál fel, amely erőfeszítésért a légitársaság Good Egg és Good Chicken Díjban részesült.
A fenntarthatóságot tartotta szem előtt a légitársaság az új interkontinentális Economy osztály koncepciójának kialakításakor is. Az új tálcák és evőeszközök könnyebbek, mint korábban, ami segít csökkenteni szén-dioxid kibocsátást. Emellett a továbbiakban nem használ papír alátétet a tálcákhoz a KLM, így több millióval kevesebb papírlapot spórol éves szinten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése