2016. szeptember 27., kedd

A Clinique újdonságát imádni fogod!

Tökéletes bőrre vágysz? A Clinique újdonsága, a Pep-Start HydroBlur Moisturizer segít ennek elérésében - akár sminkelsz, akár természetes szépségedet mutatnád meg a világnak. Jöjjön most a szeptembertől kapható termékről egy részletes sajtóanyag, amiből minden kiderül. ;)

Önnek melyik a kedvenc filtere?
ÚJ Pep-Start HydroBlur™ Moisturizer a Clinique-től
2016. szeptembertől

Mostantól bármikor elérheti a kedvenc filtere által nyújtott hatást! Az ÚJ Pep-Start HydroBlur Moisturizer egy könnyű, egész napos hidratáló, mely előkészíti a bőrt a sminkeléshez, elhomályosítja a bőrhibákat, szabályozza a faggyútermelést és a kifényesedést, és gondoskodik arról, hogy ön mindig a legjobb arcát mutassa. Az új, innovatív hidratáló formula matt hatása az ÚJ HydroBlur™ technológiának köszönhető; eltünteti az apró ráncokat és más hibákat, miközben bársonyosan puhává teszi a bőrt. A természetesen hibátlan hatásért magában is viselhető, de sminkelés előtti primerként is használható, melyen könnyen siklik az alapozó vagy a púder.

Tökéletes primer:
Az ÚJ HydroBlur™ technológia a peptidekkel és a különféle kivonatokkal együtt nemcsak hidratálja és mattítja a bőrt, de lágyítja és elhomályosítja az apró ráncokat, vonalakat és más bőrhibákat.
·      HydroBlur™ keverék: könnyen teríthetővé teszi a formulát és elhomályosítja a bőrhibákat.
·      Laminaria Saccharina (barna alga) kivonat: a tengeri moszatból nyert kivonat normalizálja a túlzott faggyútermelést és megakadályozza, hogy az olaj eltömítse a pórusokat és elterjedjen a bőrfelszínen.
·      Alga kivonat/Hypnea Musciformis (alga) kivonat / Gellidiela Acerosa (alga) kivonat: a növényi alga kivonatok gyulladáscsökkentő hatásúak és rendkívüli módon nyugtatják a bőrt.
·      Koffein: bőrnyugtató hatású.


Tartósabb tökéletesség:
Az egyidejű hidratálás és egész napos faggyútermelés-szabályozás ideális az olyan, elfoglalt, mindig valahová siető nők számára, akik szeretnének mindig természetesen tökéletesnek látszani, sminkkel vagy anélkül.
·      Trehalose, Nátrium Hyaluronate, glicerin: hatékony összetevők, melyek nemcsak hidratálják, de tömörebbé, feszesebbé és kellemes érzetűvé is teszik a bőrt.
·      E-vitamin: ez a fontos vitamin a szabad gyökök okozta károsodást semlegesítve és a környezet mindennapi káros hatásait leküzdve teszi egészségesebb megjelenésűvé a bőrt.
·      Argireline (Acetyl Hexapeptide-8): ez a ránctalanító peptid serkenti a kollagén termelődését, és idővel a ráncok aljától felfelé építkezve, észrevehetően enyhíti a ráncokat, vonalakat.
·      Siegesbeckia Orientalis kivonat: egy madagaszkári növény leveléből nyert kivonat, mely lassítja egy káros hatású enzim hatását, a kollagén szerkezet és a bőr természetes tartószerkezetének gyengülését okozó kollagenázist.

Használata:
Vigye fel reggel és este, kerülve a szem környékét. Magában, smink alatt, és a nap során bármikor használható.

Kapható a Clinique szaküzleteiben. Ajánlott fogyasztói ára 8000Ft (50ml), 5200Ft(30ml).

Allergiateszttel vizsgált.
100% illatanyag-mentes.

Mit jelent ez? Formuláink nem tartalmaznak ismert allergéneket. Minden termékünket 12-szer teszteljük 600 tesztalanyon. Ha az összesen 7200 felvitel során akár csak egy esetben is allergiás reakciót tapasztalunk, kezdünk mindent elölről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése