2016. szeptember 6., kedd

Még több helyen találhatsz Nespresso Mini Boutique-okat Budapesten!

Remek hír következik a magamfajta kávéimádóknak: mostantól még több (időszakos) Mini Boutique-ban vásárolhatjuk meg kedvenc kapszuláinkat! :)


Most még közelebb a Nespresso élményekhez

Időszakos Nespresso Mini Boutique-ok nyílnak az őszi-téli időszakban.

Szeptemberben három új időszakos Mini Boutique-ot nyit a Nespresso Budapesten. A korábbi évek tapasztalataira alapozva a fogyasztók így kényelmesebben, gyorsabban juthatnak majd kedvenc kávékapszuláikhoz, miközben a már meglévő üzletekben várhatóan könnyebb lesz a vásárlás.  


Bár a Grand Cru kávékapszulák, kávégépek és kávés kiegészítők a Nespresso webshopjában is megrendelhetőek, a cég által nyújtott különleges személyes élmény és magas szintű kiszolgálás a legtökéletesebben a Nespresso Boutique-okban élhető át. A vásárlók kényelmét és igényeit szem előtt tartva az állandó üzletek mellett időszakos jelleggel a legforgalmasabb budapesti plázákban is lehet majd kávékapszulákat vásárolni.


Az iskolakezdéssel és a karácsonyi készülődéssel tarkított őszi-téli időszak során a hazai üzletközpontok megtelnek. A sietős bevásárlás alatt kapóra jöhet, hogy a kedvenc kávékapszulák még kényelmesebben elérhetők az új helyszíneken is. Szeptembertől február végéig a WestEnd City Centerben, január végéig az Örs vezér téri ÁRKÁDBAN és a Pólus Centerben is Időszakos Mini Boutique-ok várják a kávékedvelőket. Az időszakosan működő Boutique-okban is elérhető a teljes Grand Cru kapszulakínálat.


A mostani Időszakos Mini Boutique-ok indulása a Nespresso hazai bővülésének harmadik állomását jelentik idén - májusban nyílt meg a harmadik budapesti Boutique az Aréna Plazában, ezt követően pedig az első vidéki Mini Boutique a győri Árkádban.


Forrás: NOGUCHI PORTER NOVELLI 

U.i.: és ha már Nespresso... bocsánat, de ezt nem tudom kihagyni. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése