2016. szeptember 7., szerda

Már a boltokban az adidas újdonsága!

Az adidas bemutatta új termékcsaládját, mely Athletics néven indul

A mai naptól kapható a magyarországi adidas üzletekben a márka legújabb termékcsaládja, amely az adidas Athletics nevet viseli és olimpikonjainkon is feltűnik majd az elkövetkező hetekben. Az adidas célja, hogy a versenysportolókat ne csak a megmérettetés alatt szolgálja ki sportszereivel, de már az azt megelőző és az azt követő 24 órában is a sportolók segítségére legyen. Így a márka ezúttal azoknak a versenysportolóknak kedvez új kollekciójával, akik számára a verseny előtti koncentráció és az azt követő levezető fázis esszenciális lehet a sikerhez.

Minden sportoló életében eljönnek a “most vagy soha” pillanatok, amikor a koncentráción áll vagy bukik a teljesítményük. Ilyenkor hiába a jól begyakorolt mozdulatsor vagy a tökéletes felkészültség, a maximumot kell nyújtani és a külvilág zavaró hangjainak kizárása, valamint a koncentráció maximalizálása határozhatja meg a pillanatnyi teljesítményt. Erre fejlesztette ki az adidas az új adidas Athletics kollekciót, amelynek első darabja, az adidas Z.N.E. Hoodie szeptember 7-én kerül a hazai üzletek polcaira. 


Az új adidas Z.N.E. Hoodie a mindent eldöntő utolsó pillanatokban segít a sportolók koncentrációjában a versenyek előtt. Három tulajdonságával is erősíti a sportolók mentális állapotát: egyrészt kizár minden zajt, minimálisra csökkenti a zavaró vizuális hatásokat és maximális kényelmet biztosít. Mindemellett egyesíti a tökéletes kivitelezést a luxus anyagválasztással és az ütős megjelenéssel, nélkülözhetetlenné téve a terméket akár a sportoláshoz és a mindennapokban.


Hazánkban már több olimpiai érmes sportolónk is az új adidas Atlhletics termékcsalád mellett tette le a voksát. Z.N.E. Hoodie-ban készülnek a következő megmérettetésekre olimpiai érmes vívóink: Szász Emese, Szilágyi Áron, Imre Géza, Boczkó Gábor, Rédli András, valamint Somfai Péter, illetve olimpiai futamgyőztes vitorlázónk, Érdi Mária is. De az olimpiai aranyérmes kajak négyes is megkapta a kollekciót: Kozák Danuta, Szabó Gabriella, Csipes Tamara és Fazekas-Zur Krisztina. Külföldön pedig már ezt hordja többek között Gareth Bale, Tori Bowie, James Harden és Ana Ivanovic.


És hogy hogyan is működik az új koncentrációra fejlesztett hoodie? A termék dupla rétegű, amely elősegíti a külső zajok kizárását, melegen tartja az atlétákat és elősegíti a koncentrációt. A kapucni az átlagnál nagyobbra méretezett, hogy akár fejhallgató is beférjen alá, így még a sokaknál rituálénak számító zenehallgatás is kényelmesebb a versenyek előtt.


A termék anyaga sem átlagos: az innovatív nehézpamut/polyester/elastane mix igazi komfortot kölcsönöz a textiliának, az ujító “Made 2 Move” varrási technika és az ejtett váll pedig megkönnyíti a viselő mozgását és egy új, egyben merész megjelenést kölcsönöz a hoodie-nak. Ráadásul egy rejtett zipzár is bekerült a pulóverbe, amely kiváló a személyes tárgyak tárolására. 

Az adidas Z.N.E. Hoodie egy tökéletes választás azoknak, akik szeretnék kizárni a külvilágot és elmerülni a saját világukban, a teljes koncentrációt erősítve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése