2017. június 22., csütörtök

Szuper fesztivál várja a családokat Velencén!

Dm a családokért – GyereKi! nyárzáró fesztivál Velencén!
  
2017. augusztus utolsó hétvégéjén a családoké lesz a főszerep Velencén. A Dm idén első alkalommal, de hagyományteremtő céllal rendezi meg GyereKi! nyárzáró fesztiválját a város központjában, amelyre mindenkit kortól függetlenül várnak, unokáktól a nagyszülőkig. Egy jegy – megszámlálhatatlan élmény, a belépő megvásárlásával minden program ingyenes!
A Dm drogéria elkötelezte magát a családok és azok összetartó ereje mellett, ezért az iskolakezdés előtti utolsó hétvégén még egyszer összefogja azok minden tagját egy közös, nyárbúcsúztató fesztivál erejéig. Augusztus 26-27.-én kicsik és nagyok együtt szórakozhatnak a város megújult sétányának közelében, a friss levegőn, 10.00-21-00 óráig, ahol a színvonalas szórakozás mellett a kultúra, az egészséges életmód és a sport is kiemelt szerepet kap.
12 helyszínen, izgalmasabbnál izgalmasabb programokkal várnak a szervezők mindenkit, lesznek többek között koncertek, gyermekszínházi előadások, kézműves foglalkozások, a látogatók beleshetnek a filmkészítés kulisszatitkaiba is, valamint ügyességüket is tesztelhetik a Kresz-parkban.

A kicsikről baba-mama paradicsom gondoskodik, a nagyobbakat egzotikus világokba kalauzolja az Emirátes, a lányok együtt szépülhetnek az anyukákkal, a fiúk pedig kalandozhatnak az apukákkal, és amíg a gyerekek sportvetélkedőn mérik össze tudásukat és erejüket, a szülők pihenhetnek a kényelem szigetén.
A sok játékban megéhezett megszomjazott kalandorokról egész napos büfé gondoskodik.
A fesztiválnak a Velence Resort & Spa területe ad otthont, amelynek vendégei 3-4 perc sétával érhetik el a helyszínt, valamint Velence városa kiemelt figyelmet fordít az elegendő, ingyenes parkolóhely biztosítására is.
A jegyek megvásárolhatók elővételben a Broadway jegyirodában és www.broadway.hu weboldalon, valamint a www.jegy.hu és az Interticket online jegyértékesítő rendszeren keresztül. A szervezők helyszíni értékesítést is terveznek, az elővételben értékesített jegyek számától függően.
JEGYÁRAK: Felnőtt 1500 Ft, gyermek vagy nyugdíjas 500 Ft. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése