2017. július 27., csütörtök

Sara Sampaio a Pinko új őszi-téli kollekciójának arca

Új márka az Andrássy úton: a Pinko minőségi, modern, nőies ruhákkal várja az olasz divat szerelmeseit, őszi-téli kollekciójuk kampányarca pedig nem más, mint Sara Sampaio, a világ egyik leghíresebb modellje, 2013 óta Victoria’s Secret angyal.

Sara bohém személyisége remekül illik a Pinko modern, eklektikus őszi-téli kollekciójához, melyben egyedülállóan keverednek az elegáns és vakmerő jegyek. Sara több mint 5 millió Instagram követővel igazi hangadó és ismertségét jóra fordítja: fontos számára a pozitív testkép hirdetése, azt vallja, a szépség semmiképp sem egyféle, mindenki úgy gyönyörű, ahogy van, az egyediség és önbizalom pedig igazi érték.


Ez a szemlélet a kora 80-as években Olaszországban alapított, mára világszerte több mint 500 üzlettel bíró Pinko könnyedén felismerhető stílusán is visszaköszön. A tompa színek élénk árnyalatokkal való keverése, az oversize és testhez simuló sziluettek kombinálása, az ellentétek egymáshoz szelídítése a gondosan kidolgozott részletekkel igazi luxushangulatot kölcsönöz a Pinko-kollekcióknak.


A 2017-18-as őszi-téli szezon színei a márkánál az élénksárgától a pinken, vörösön át a fáradt földszíneken keresztül az éjfeketéig vezetnek, az anyagok közt a jacquard, a farmer, a borjúbőr és a tweed tarol. Nincs is divatosabb, mint az underground pop-, techno- vagy rock-szcéna divatját couture darabokkal kombinálni! A kontrasztos szettekben megfér egymás mellett a 90-es éveket idéző tréningfelső és az arany flitterekkel borított trapéznadrág, a márka DNS-eként emlegetett szofisztikált nőiességet a nagyvárosok lüktető ritmusa pörgeti fel.


Jó hír, hogy a „Love” táskakollekció is bővül: a Pinko híres klasszikusa romantikus virág- és csillagmintákat, gyöngyös hímzéseket kap, hogy még játékosabb és vagányabb legyen!
A Pinko őszi-téli kollekciójában öt különböző trend jelenik meg:

1.Városi sportoló
A nagyvárosi divat hanyag eleganciáját a Pinko tervezői technikai anyagokkal, sportos elemekkel, a 90-es évek tréningjeivel eresztették össze és maximális trendiségért.
2. Az elegáns fekete
A Pinko Simple Black vonalában kortárs, modern szabású, strasszokkal, csipkével dekorált ruhákat találunk.
3. A megunhatatlan virágminta
Az ősz kedvencei lesznek a sötét tónusú virágminták: romantikus, de csábító anyagok, vörös szőnyegre kívánkozó sziluettekkel!
4. Puha kötöttek
A hideg téli napok elengedhetetlen kiegészítői a kötött darabok: egy puha szoknya, vagy egy tüllel, csipkével kombinált pulóver komfortos melegbe burkol.
5. Kell egy pufidzseki!
A szezon alapdarabja lesz a feltűnő, oversized tollkabát, mely nemcsak meleg és kényelmes, de különleges szabása és színe hangsúlyos divatdarabbá teszi!

A Pinko változatos, egyszerre romantikus és vagány őszi-téli kollekciója már kapható az Andrássy úti üzletben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése