2017. július 4., kedd

Tudtad? Hajviseleted érdekes dolgokat árul el rólad

Te hogyan viseled a hajad? Lófarokban, befonva, leengedve vagy kontyban? Akár hiszed, akár nem, de ez is sok mindent elmond ám rólunk, lányokról! Nézd csak meg a következő ábrát, válaszd ki a te frizurádat, majd olvasd el, melyik értékelés illik hozzá. Aztán írd meg nekem, mennyire igaz rád a kapott jellemzés! ;)

Jó szórakozást! ;)


1. Romantikus ember és nagyon nyitott vagy az új élményekre. Csak a pozitív oldalát látod meg az embereknek, ezért van az, hogy gyakran csalódsz másokban.

2. Az a nő vagy, aki biztos önmagában és nem érdekel mások hozzá nem értő véleménye és kritikája. Nincs szükséged sok barátra, de téged tartanak a leghűségesebb barátnak.

3. Nagyon büszke ember vagy, és mindig igyekszel új célokat kitűzni. Az unalmas történeteket pedig csak pusztán figyelmen kívül hagyod.

4. Egy igazi amazon vagy azoknak akik nem ismernek. Viszont van egy nagyon is lágy és gondoskodó részed is. Nagyon becsületes és fair vagy, ezért néha palira vesznek.

5. Nagyon kreatív személy vagy, gazdag belső világgal. Nem szereted az unalmas munkákat, művészettel és kreativitással élsz.

6. Néha a saját agyadra mész a nyitottságoddal, de te vagy az a személy, aki mindig kész segíteni másoknak.

7. Jó megfigyelő és kiváló hallgatóság vagy. Meghallod a részleteket, ezért jó vezető tudsz lenni.

8. Nyugodt ember vagy, akit érdekel, hogy mások mit gondolnak, de nem érdemes szórakozni veled. Nagyon nyitott vagy és nehezen szednek rá mások.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése