2018. április 18., szerda

Fiairól mesélt Vincze Ottó

Ti, akik évek óta ismertek, tudjátok rólam, hogy nem vagyok az a típus, aki nyomul a sztároknál, modelleknél, szelfizik úton-útfélen mindenkivel, aki egyszer is megfordult valamelyik tévécsatornánál. Arra azonban büszke vagyok, hogy az elmúlt években a munkám során több ismert emberrel is sikerült jó ismerősi viszonyt kialakítanom, és ha úgy adódik, biztos vagyok benne, hogy kölcsönösen segítünk egymásnak :) közülük egy valakivel pedig barátok is lettünk. 

Vincze Ottót még a Cosmo újságírójaként ismertem meg. Egy interjúval indult az ismeretségünk (ide kattintva elolvashatjátok, még fenn van a neten), ahol ő meglepődött azon, hogy nahát, ez a lány nemcsak a kötelező cosmopolitanes kérdésekkel készült, hanem egy kicsit még a focihoz is ért (igaz, lila felsőben (!) érkeztem, amiről utólag kiderült, hogy súlyos mínusz pont volt ;)), én pedig azon, hogy Ottó mennyire értelmes, kedves és nyugis. Az interjúból jó ismeretség, sok beszélgetés, hónapok múlva pedig barátság lett. Nem hívjuk egymást nap mint nap, sőt, belegondolva évek óta nem beszéltünk telefonon, és személyesen sem találkoztunk, de amikor felbukkanunk egymás életében, akkor bármit elmondhatunk a másiknak, mert tudjuk, hogy meg fogja érteni és támogatni fog abban, amit szeretnénk elérni. És ami a legfontosabb: a beszélgetést mindig úgy folytatjuk, mintha csak tegnap köszöntünk volna el egymástól. :) 

Na, a hosszúra sikeredett bevezető után hadd osszak most meg veletek egy sajtóanyagot, amiből kiderül, hogy Ottó mivel lepett meg egy csapat iskolást. :)

Fiairól vallott Vincze Ottó

Különleges osztályfőnöki órát tartott iskolásoknak Vincze Ottó. A dunakeszi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola sportosztályának ötödikes tanulói nem hittek a szemüknek, amikor a BODY Kiállításon megjelent előttük a sztárfocista.

Az egykori válogatott labdarúgó a sport jelentőségéről és az izomzat működéséről mesélt a gyerekeknek. - Csináljátok azt, amiben örömötöket lelitek, mert az élet olykor kemény. Amúgy pedig, ha tetszik egy fiú, vagy egy lány, nyugodtan tegyétek meg az első lépést - mondta nevetve a labdarúgó.

Vincze Ottó tapasztaltan magyarázott a gyerekeknek, hiszen két fia is van, Ádám 17 éves múlt, Görbicz Anita világklasszis kézilabdázóval közös gyermeke, Boldizsár pedig három éves.


-  Néha a nagyobb már vigyáz a kicsire. A mai világban az apának az a legfontosabb feladata, hogy segítse a gyerekének megtalálni a saját útját a világban, és ehhez kicsit barátnak is kell lennie. Annak például örültem, hogy Ádám - mielőtt először elment szórakozni este a barátaival - leült velem beszélgetni. Tudtam, hogy hova megy, elmondtam neki, mire figyeljen, vigyázzon, és amikor visszaért elmesélte, hogy minden úgy történt, ahogyan megjósoltam. A lányokról azonban egyelőre hiába kérdezem - mondta Vincze Ottó. 

Míg Ádám tehetséges labdarúgó, Boldizsár egyelőre a játszótér iránt lelkesedik, a labda még nem annyira izgatja. - Nagyokat sétálunk, biciklizünk, próbáljuk természetesen beépíteni a sportot az életébe. Hátha egyszer a labdaérzéke is feltámad - tette hozzá az egykori labdarúgó, a BODY Kiállítás Magyarok a napi testmozgásért társadalmi összefogás nagykövete. 

- Elég napi 20 perc is, hogy karban tartsuk magunkat és elkerüljük az olyan betegségeket, amelyeknek hatásait a kiállításon láthatjuk – mondta.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése