2018. január 25., csütörtök

Wow: szuper akcióval indítja az évet a Clinique

Annyiszor hallom innen-onnan, hogy miért írok luxusmárkákról, meg felsőbb kategóriás szépségápolási cikkekről, kezelésekről, mikor ezek az átlagember számára megfizethetetlenek. Hát, nekem nem ez a véleményem, mert hogy számos, elérhetetlennek hitt márkánál vannak akciók, kedvezmények, olyan törzsvásárlói engedmények és/vagy promóciók, amelyeknek köszönhetően elérhetőbbé válnak a cuccaik.

Mondok egy példát. Tegyük fel, hogy Anyukád régóta kinézett magának egy parfümöt és egy intenzív hidratálót, mondjuk a Clinique-nél, és ahogy böngészed a kínálatukat, neked is megtetszik egy rúzs, egy szemceruza vagy végre rászánod magad, hogy kipróbáld legendásan szuper sminkeltávolítójukat vagy három lépésből álló arctisztító és -ápoló programjukat.

Ha ezek közül mindent meg szeretnéd vásárolni, és kiszámolod, mennyibe kerülne, lehet, hogy úgy döntesz: csak Anyukádnak veszed meg születésnapjára, amit szeretne... de még mielőtt így tennél, mondok valamit: ha január 31-ig 20 000 forint értékben vásárolsz a Clinique üzleteiben, akkor a következő termékek közül választhatsz egyet ajándékba (a készlet erejéig). Nem mintát, hanem normál méretű terméket - ez fontos, mert a minták nyilván jóval kisebbek. :)


Nekem ezzel csak egy pici gondom van: nem is tudom, melyiket válasszam, mert a hidratáló krémzselé kivételével mindegyik ajándékba választható terméket próbáltam, és hát instant szerelem az összes! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése