2018. január 25., csütörtök

Ennivaló gyümölcsös újdonság a chocoMe-től

Tudom, persze, már megint a gasztro téma, és ha így folytatom, nagyobb lesz a fenekem, mint Kim Kardashiannek, DE a chocoMe újdonsága mellett egyszerűen nem tudok elmenni szó nélkül. Tudjátok rólam, hogy eddig is rajongtam az édességeikért, de ez... hú, egyszerűen "must have" (bár a musthoz nincs köze, a feketeribizlihez és a kékáfonyához viszont annál inkább... de a többi majd a most következő sajtóanyagból kiderül, én hadd ne szaporítsam tovább a szót :)). 

Bemutatkozik a chocoMe új Raffinée kreációja:
Gyümölcsös ízek kavalkádja egy szem drazséba sűrítve

Az enyhe télnek és a tavasz lassú, de biztos közeledésének köszönhetően talán még sosem volt ennyire színes és élettel teli a hideg évszak, ami a chocoMe boszorkánykonyháját is inspirálta: legújabb Raffinée termékünk megalkotásánál egy minden eddiginél gyümölcsösebb összeállítást hoztunk létre.


„A felejthetetlenül gazdag ízek alappillére a zsenge, korai szüretelésnek köszönhetően enyhén fanyar feketeribizli, amely a liofilizálásnak köszönhetően hiánytalanul megőrizte eleven, friss jellegét. Ehhez a gyümölcshöz kerestünk olyan különleges alapanyagot, amelynek köszönhetően a végeredmény összetéveszthetetlenül idézi az erdei gyümölcsök zamatát, ugyanakkor a jellegzetes chocoMe stílusjegyeket is magán viseli” – mondta Mészáros Gábor, a chocoMe tulajdonosa, az új ízvilág megálmodója.

Választásunk ezért esett a kékáfonyás joghurtra, amelyet bourbon vaníliában gazdag fehércsokoládéval kevertünk össze.  A krémesen lágy joghurt és a fenséges aromájú csokoládé - eszményi ízpárként - rendkívül karakteres, egyszerre kellemesen fanyar és bársonyosan édes kérget von a gyümölcs köré. A varázslatos ízharmóniát tovább fokoztuk: az elkészült drazsészemeket liofilizált és összeporított kékáfonyás joghurtban hempergettük meg.

Az új Raffinée kreációnk izgalmas, meglepetésekkel teli, sokszínű ízvilága ellenállhatatlan csábítást tartogat a hűvös, télmarasztaló napokra: a nyár különleges zamatait, frissességét megidézve, ínycsiklandó drazsékölteményként édesíti meg a napjainkat.

Ha rendelni szeretnél, ezek az infók hasznosak lehetnek: 
A termék megnevezése: Liofilizált feketeribizli kékáfonyás joghurttal és fehércsokoládéval drazsírozva, Termékkód: RF113, Nettó tömeg: 120g

És a végére még egy kis érdekesség: 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése