2018. május 18., péntek

Így teszi még különlegesebbé repülőútjait a KLM

A KLM és a Douwe Egberts különleges, holland ízélményt kínál

2018. október 1-től a KLM összes európai és interkontinentális járatának fedélzetén a Douwe Egberts fenntartható forrásból származó kávéit szolgálja majd fel a Holland Királyi Légitársaság. A két gazdag múlttal rendelkező holland márka mindegyikének fontos, hogy egy-egy kiváló ízű és jó minőségű kávéval különleges kapcsot teremtsenek az emberek között.

Októbertől a KLM járatain Douwe Egberts kávét fogyaszthatnak a plusz energiára vágyó utasok. A fenntarthatóság különösen fontos a légitársaság számára, ezért a választotta az UTZ által minősített Jacobs Douwe Egberts-et. A KLM egy speciális kávétípus mellett tette le a voksát, amelynek az íze és zamata a levegőben is ugyanolyan intenzív és finom, mint a földön.

Boldogok és büszkék vagyunk, hogy a Douwe Egberts-szel működhetünk együtt. A jó kávé mindig is fontos volt utasainknak és a KLM hisz benne, hogy a felszolgálandó kávénak fenntartható forrásból kell származnia. Két olyan valódi holland márka, amelyekben közös a minőség iránti elkötelezettség, csak erősíthetik egymást - mondta Miriam Kartman, a KLM fedélzeti szolgáltatásokért felelős alelnöke.

Tökéletesen tisztában vagyunk a kávéfogyasztók szokásaival, így a KLM utasai számára magas minőségű, finom kávét kínálunk, bármelyik KLM úticélt is választják – tette hozzá Sander van der Linden, a Jacobs Douwe Egberts marketing igazgatója.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése