2018. május 8., kedd

Itt a Reebok Gal Gadot kollekciója!

Ki ne szeretné egyszer kipróbálni, hogyan edz egy szuperhősök?! Hát persze, hogy a legtöbben eljátszunk a gondolattal, bár többségünknek valószínűleg az is megfordul a fejében, hogy vajon hogyan élnénk túl egy ilyen superhero traininget... amilyen fitt vagyok mostanság, gyanítom, hogy én sehogy, de attól még kíváncsi vagyok arra, hogyan edz a Wonder Womant is megformáló Gal Gadot. 

Eddz úgy, mint egy szuperhős: megérkezett a Reebok Gal Gadot kollekciója
Az új kollekció mellett edzésprogramot is kapunk a Wonder Woman sztárjától

A Reebok múlt hónapban jelentette be hosszútávú együttműködésének kezdetét a méltán népszerű izraeli modell-színésznővel, Gal Gadot-val. Szerencsére nem kellett sokat várni a filmcsillag és a sportszergyártó első közös kollekciójára, sőt ezúttal az új fitneszruházatok mellett egy exkluzív edzéstervvel igyekszik mozgásra ösztönözni a nőket a Wonder Woman sztárja.

Az elmúlt években a Wonder Womant alakító Gal Gadot sokak szemében a női magabiztosság, erő és bátorság egyik világszimbólumává vált. Gadot – amikor épp nem szuperhősként küzd a világ megmentéséért – aktívan harcol a női egyenjogúságért, támogatja a feminista törekvéseket, részt vesz különböző alapítványok gyűjtési akcióiban és férjével együtt teljes harmóniában neveli két gyermekét.


Reebok – a színésznőhöz hasonlóan – mindig is kiemelt figyelmet fordított a nők támogatására és bátorítására, így már a nyolcvanas években is úttörőnek számított a sportszergyártó cégek piacán. A márka a világon elsőként dobott piacra kifejezetten nők számára tervezett fitnesz ruházatot, de ez a merész és innovatív hozzáállás jellemzi filozófiájukat napjainkban is.

Ebben az évben – Ariana Grande, Gigi Hadid és Victoria Beckham után – Gal Gadot is csatlakozott a Reebok nagykövetei közé, hogy közösen nők millióit inspiráljanak arra, hogy fizikálisan, mentálisan és szociálisan is kihozzák magukból a maximumot.

„A mozgás mindig is szerves része volt az életemnek. A fitnesznek köszönhetően erősebbé, kitartóbbá és magabiztosabbá váltam” – hangsúlyozta Gal Gadot, a Reebok Family legújabb tagja.


Az új kollekció darabjai a harcművészetek és a HIIT (High Intensity Interval Training) edzések mozdulatsoraihoz is kényelmes, egész testet támogató viseletet biztosítanak, így a modellek között a kezdők és a fitnesz-szuperhősök egyaránt megtalálhatják kedvenceiket.

A teljes – sportmelltartókat, edzőcipőket és táskákat tartalmazó – kollekció és a színésznő edzője által összerakott, öt részből álló core workout program elérhető a Reebok.com/gal_gadot oldalon.
További érdekes tartalmakért keresd Instagramon a @ReebokHungary és @Gal_Gadot profilját!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése